Početna | - Izdvojeno | Izjave izbornika Neumanna i Stankovića nakon susreta

Izjave izbornika Neumanna i Stankovića nakon susreta

Treneri Tomáš Neumann i Mato Stanković u različitom su raspoloženju bili nakon prvog prijateljskog dvoboja u kojem je naša izabrana vrsta slavila u Chrudimu protiv Češke rezultatom 1:2! Hrvatska je u pomlađenom sastavku pobijedila kompletnu Češku, nastavivši tako svoj pobjednički niz, što je dalo itekako razloga za zadovoljstvo Stankoviću. S druge strane, Neumann je imao podosta razloga za nezadovoljstvo, a izjave izbornika donosimo u nastavku.

Slikovni rezultat za futsal tomaš neumann

Tomáš Neumann: “Moram reći da su Hrvati potvrdili svoju kvalitetu, tu nema spora. S druge strane, mi nismo pružili dovoljno. Nedostajalo nam je lakoće, gubili smo duele, a u ključnim trenucima smo previše griješili. Nismo bili sposobni dati završni pas, a i u realizaciji smo slabi. Imali smo možda 7 izglednih prilika, a zabili smo samo jednom, što je premalo za europski futsal. S pomoćnikom ću analizirati susret, te ukoliko želimo uspjeh u uzvratu moramo poboljšati kretnje, agresivnost i pritisak na loptu. Moramo biti jači na lopti, a danas tako nije bilo i u svemu tome su nas Hrvati nadigrali!”

Povezana slika

Mato Stanković: “Malotko je očekivao ovakav rasplet, ali odigrala se jedna odlična utakmica, tim više što je puno novih imena i nijebilo vremena za uigravanje. Hrvatska je u povijesti rijetko slavila protiv Češke, ali ova mlada ekipa je disciplinom i odgovornošću večeras dostojno prezentirala hrvatski futsal. Ne treba sad ovo posebno glorificirati, ali momci za ovo danas zaslužuju sve čestitke!”

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Olmissum preokretom do trijumfa kod Uspinjače Gimke!

Omiški Olmissum je ostvario izuzetno vrijednu pobjedu na gostovanju kod Uspinjače-Gimke. Momčad Duje Maretića je …

Podjela bodova u dvoboju Alumnusa i Futsal Dinama

U prvom današnjem prvoligaškom dvoboju Alumnus i Futsal Dinamo su podijelili bodove odigravši 3-3. Uzbudljiv …