Početna | - Izdvojeno | Izjave izbornika Neumanna i Stankovića nakon susreta

Izjave izbornika Neumanna i Stankovića nakon susreta

Treneri Tomáš Neumann i Mato Stanković u različitom su raspoloženju bili nakon prvog prijateljskog dvoboja u kojem je naša izabrana vrsta slavila u Chrudimu protiv Češke rezultatom 1:2! Hrvatska je u pomlađenom sastavku pobijedila kompletnu Češku, nastavivši tako svoj pobjednički niz, što je dalo itekako razloga za zadovoljstvo Stankoviću. S druge strane, Neumann je imao podosta razloga za nezadovoljstvo, a izjave izbornika donosimo u nastavku.

Slikovni rezultat za futsal tomaš neumann

Tomáš Neumann: “Moram reći da su Hrvati potvrdili svoju kvalitetu, tu nema spora. S druge strane, mi nismo pružili dovoljno. Nedostajalo nam je lakoće, gubili smo duele, a u ključnim trenucima smo previše griješili. Nismo bili sposobni dati završni pas, a i u realizaciji smo slabi. Imali smo možda 7 izglednih prilika, a zabili smo samo jednom, što je premalo za europski futsal. S pomoćnikom ću analizirati susret, te ukoliko želimo uspjeh u uzvratu moramo poboljšati kretnje, agresivnost i pritisak na loptu. Moramo biti jači na lopti, a danas tako nije bilo i u svemu tome su nas Hrvati nadigrali!”

Povezana slika

Mato Stanković: “Malotko je očekivao ovakav rasplet, ali odigrala se jedna odlična utakmica, tim više što je puno novih imena i nijebilo vremena za uigravanje. Hrvatska je u povijesti rijetko slavila protiv Češke, ali ova mlada ekipa je disciplinom i odgovornošću večeras dostojno prezentirala hrvatski futsal. Ne treba sad ovo posebno glorificirati, ali momci za ovo danas zaslužuju sve čestitke!”

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNLŽ | MC Plus u Zadru proslavio naslov prvaka!

Jučer i danas u Zadru je održan poslijednji ovosezonski turnir 1.HMNL za žene. MC Plus …

2.HMNL-zapad | Očekivane pobjede Novog Marofa i Pule

Jučer su odigrani prvi susreti 11.kola 2.HMNL-zapad, a očekivane pobjede ostvarili su Novi Marof i …