Početna | - Izdvojeno | Kujtim Morina napustio Nacional i preuzeo Dobovec Pivovarnu Kozel!

Kujtim Morina napustio Nacional i preuzeo Dobovec Pivovarnu Kozel!

Lošim vijestima iz zagrebačkog Nacionala kao da nema kraja. Nakon brojnih odlazaka igrača redove prvaka Hrvatske napustio je i trener Kujtim Morina koji će klupu Nacionala zamijeniti onom ambicioznog slovenskog prvoligaša Dobovec Pivovarna Kozel.
Slovenski prvoligaš vijest o angažmanu Kujtima Morine potvrdio je na svojoj službenoj facebook stranici. Kujtim Morina će na klupi Dobovca naslijediti Andreja Dobovičnika, aktualnog slovenskog izbornika nakon čijeg je odlaska početkom ljeta klupa Dobovca ostala upražnjena. U Dobovcu Kujtima Morinu očekuje i nekoliko poznatih lica u svlačionici. Slovenski reprezentativci Kristjan Čujec i Rok Mordej dres Nacionala zamijenili su onim Dobovca Pivovarne Kozel, a iz Split Tommyja se u Sloveniju otisnuo i Robert Grbić.
U nastavku Vam donosimo kratku izjavu Kujtima Morine za klupsku stranicu:

“Odluka nije bila jednostavna. Smatram kako Dobovec ima vrlo ambiciozan projekt s najvišim ciljevima u nadolazećoj sezoni. Na moju odluku je značajno utjecala činjenica da će za Dobovec igrati Kristjan Čujec i Rok Mordej koji su u prošloj sezoni bili nositelji igre Nacionala, te ih iznimno cijenim kao ljude i kao igrače. Futsal klub Dobovec je moj novi izazov, te ću u suradnji s vodstvom kluba i igračima učiniti sve da ostvarimo zacrtane ciljeve.”

Dobovec Pivovarna Kozel ima ambicije i strategiju, a ostaje za vidjeti kakva sudbina čeka našeg prvaka…

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Futsal EURO za žene | Hrvatska domaćin teške skupine!

Hrvatska ženska malonogometna reprezentacija biti će domaćin kvalifikacijske skupine za Europsko prvenstvo, no naše djevojke …

EKSKLUZIVNO | Od slijedeće sezone 1.HMNL s 10 klubova!

Važna vijest dolazi nam sa sjednice Komisije za mali nogomet koja je održana u utorak. …