Početna | - Izdvojeno | KUP | Besprijekorna organizacija i vikend za pamćenje

KUP | Besprijekorna organizacija i vikend za pamćenje

Proteklog vikenda Novo Vrijeme Apfel i grad Makarska ugostili su završni turnir malonogometnog kupa Hrvatske. U Makarskoj smo gledali istinski spektakl, te se obistinilo ono što je uoči turnira najavljivao i sam organizator. Bio je to do sada najbolje organiziran “Final Eight”, te je završni turnir u Makarskoj postavio izuzetno visoke standarde u organizacijskom smislu za sve buduće domaćine.

atmosfera s polufinala
Gledajući iz novinarskog kuta, kao urednik i novinar CROfutsala želim iskoristiti priliku i zahvaliti se svima koji su omogućili da se u Makarskoj 3 dana osjećamo ugodno i dobrodošlo. Vodstvo makarskog prvoligaša mnogim je predstavnicima medija, pa tako i nama, uputilo poziv da za vrijeme završnog turnira budemo njihovi gosti. Organizator nas je ugostio u makarskom hotelu Bikovo smještenom u strogom centru (na rivi), gdje nam je osigurao sve potrebno za vrijeme trajanja turnira. Sam dolazak u hotel i prigodni poklon koji nas je čekao u sobi ukazuju kako je domaćin veliku pažnju posvetio predstavnicima medija. Tu dolazimo do onoga što sam u nedavnom razgovoru za Futsal magazin i sam izjavio: kako bi futsal dobio toliko željeni prostor u medijima, potrebno je i malo truda. Nema dvojbe da je vodstvo makarskog prvoligaša na čelu s predsjednikom Mijom Pašalićem i sportskim direktorom Borislavom Vukovićem uložilo mnogo truda i pažnje kako bismo se za vrijeme trajanja turnira ugodno osjećali, te kako bi nam vrijeme provedeno u Makarskoj ostalo u ugodnom sjećanju.
Uz našu dvočlanu ekipu, iz Makarske su za vrijeme trajanja turnira izvještavali brojni mediji: Sportske novosti, Slobodna Dalmacija, Futsal magazin, Dalmatinski portal, Hajdučki portal i Radio Dalmacija, uz televizijsku ekipu HNTV-a, koja je uživo prenosila polufinalne i finalni dvoboj. Prvog dana turnira (petak) Slobodna Dalmacija je objavila specijalni prilog na 8 stranica o završnom turniru kupa, gdje su predstavljeni svi sudionici uz izjave aktera i drugih poznatih lica iz našeg futsala. Također je objavljena slična tiskovina “Makarske kronike” na 16 stranica koju su gledatelji mogli uzeti u dvorani za vrijeme trajanja turnira.
Nakon poslijednje utakmice četvrtfinala (u petak), organizator nas je pozvao na svečanu večeru gdje smo bili prisutni uz ostale predstavnike medija, kao i predstavnici klubova, izaslanstvo HNS-a i drugi uvaženi gosti. Večera je održana u prekrasnom ambijentu “Konobe Jabuka” u Gornjim Tučepima, a među brojnim uvaženim gostima izdavajamo predsjednika Hajduka gospodina Ivana Kosa.
Valja napomenuti kako se domaćin pobrinio da u dvorani imamo sve potrebne uvjete za naš rad. Operativac makarskog prvoligaša Nenad Tintor bio nam je gotovo u svakom trenutku na usluzi, te ni sam više ne mogu pronaći riječi hvale za domaćina. Ostaje samo još jednom za kraj reći “HVALA MAKARSKA”, jer bila je ovo istinska promocija futsala kakve se ne bi posramile ni najveće svjetske futsal nacije.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Nacional remijem u Makarskoj ostao u igri za doigravanje!

U susretu 21.kola 1.HMNL Novo Vrijeme Apfel i Nacional Zagreb su podijelili bodove odigravši 3:3! …

Alumnus u golijadi slavio protiv Vrgorca!

U izuzetno efikasnom susretu Alumnus je slavio protiv Vrgorca, zadržavši tako izglede za plasman u …