Aktualno
Početna | - Izdvojeno | Marinović najbolji igrač Hrvatske u 2017.godini!

Marinović najbolji igrač Hrvatske u 2017.godini!

Dario Marinović dobitnik je trofeja CROfutsal za najboljeg igrača Hrvatske u 2017.godini! U tradicionalnom izboru CROfutsala kojim biramo najboljeg igrača u prethodnoj kalendarskoj godini Dario Marinović je premoćno slavio ispred prošlogodišnjeg pobjednika Tihomira Novaka i Franca Jelovčića koji je ovaj prestižni trofej osvojio prije 2 godine. Podsjetimo, o pobjedniku ovog izbora odlučuju glasovi stručnog žirija, novinarskog žirija i naših čitatelja.

Slikovni rezultat za dario marinović

Zanimljivo je da je i ove godine pobjednik osvojio najveći broj glasova kod sva tri “glasačka tijela”. Marinović je kod svih osam članova stručnog žirija dobio maksimalan broj bodova, dok je kod novinarskog žirija samo jedan član uskratio Marinoviću bodove. Naši čitatelji su također maksimalan broj bodova dali upravo Marinoviću, koji je tako sjajnu godinu okrunio ovim vrijednim priznanjem. Podsjetimo, Marinović je sjajnim igrama u Španjolskoj osigurao potpisivanje novog ugovora za ElPozo Murciu, a ukazano povjerenje u tekućoj sezoni sjajno opravdava, jer je trenutno najbolji strijelac kluba, te je pri vrhu liste strijelaca najjače svjetske futsal lige.

Povezana slika

NAŠI ČITATELJI

1. Dario Marinović 474
2. Tihomir Novak 264
3. Josip Suton 185
4. Franco Jelovčić 174
5. Duško Martinac 166

Marinović je dobio daleko najviše Vaših glasova, ispred drugoplasiranog Novaka. Slijede Suton i Jelovčić, te ugodno iznenađenje Martinac koji je dobio veliku podršku vrgoračkih simpatizera. Spomenimo kako su velik broj Vaših glasova prikupili još Kanjuh i Šamija koji ipak nisu našli svoje mjesto u Top-5.

NOVINARSKI ŽIRI

1. Dario Marinović 35
2. Tihomir Novak 17
3. Franco Jelovčić 15
4.
4.
Josip Suton
Davor Kanjuh
2
2
5. Kristijan Grbeša 1

Kod novinarskog žirija Marinović je također uvjerljivo slavio. Od ukupno 8 članova žirija, njih 7 dalo je maksimalan broj bodova ovogodišnjem laureatu, dok je kod jednog člana žirija Marinović ipak ostao bez bodova. Velik broj bodova osvojili su još Novak i Jelovčić, dok su preostale bodove osvojili Suton, Kanjuh i Grbeša.

STRUČNI ŽIRI

1. Dario Marinović 40
2. Franco Jelovčić 15
3. Tihomir Novak 13
4. Josip Suton 2
5.
5.
Duje Bajrušović
Davor Kanjuh
1
1

Kod stručnog žirija nije bilo nikakve dvojbe. Svih 8 članova žirija dalo je Marinoviću maksimalan broj glasova, čime je Dubrovčanin zaokružio do sada najuvjerljiviju pobjedu ovog prestižnog izbora. Kao i kod novinarskog žirija, slijede Jelovčić i Novak, a ostatak bodova pripao je Sutonu, Bajrušoviću i Kanjuhu.

KONAČAN POREDAK

STRUČNI ŽIRI NOVINARSKI ŽIRI ČITATELJI UKUPNO
1. Dario Marinović 5 5 5 15
2. Tihomir Novak 3 4 4 11
3. Franco Jelovčić 4 3 2 9
4. Josip Suton 2 2 3 7
5. Davor Kanjuh 1 2 3
6.
6.
6.
Duško Martinac
Kristijan Grbeša
Duje Bajrušović


1

1
1

1
1
1

Dariu Marinoviću čestitamo u ime redakcije CROfutsala i svih medija i osoba koji su sudjelovanjem u žiriju podržali našu inicijativu. Pobjednički trofej Marinović će primiti za vrijeme predstojećeg reprezentativnog okupljanja, o čemu ćete biti obaviješteni na našim stranicama.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Josip Suton: “Splitu hvala na svemu, a Vrgorac je novi izazov!“

Josip Suton sredinom je srpnja predstavljen kao veliko pojačanje Vrgorca. Nakon dugih 9 sezona popularni …

Ivo Jukić nastavlja karijeru u nekadašnjem talijanskom prvaku!

Nakon epizode u belgijskom Mouscronu naš vratar Ivo Jukić vraća se u Italiju. Nekadašnji talijanski …