Početna | - Izdvojeno | Modrušan u Italiji, Mladina u Crnoj Gori!

Modrušan u Italiji, Mladina u Crnoj Gori!

Prijelazni rok uzima maha u Hrvatskoj, te tako bilježimo transfere naših vratara u inozemstvo. Mario Modrušan i Ivan Mladina napuštaju svoje dosadašnje klubove (Alumnus i Osijek), te karijere nastavljaju u Italiji i Crnoj Gori!

ModrušanMario Modrušan napušta Alumnus! Od iduće sezone branit će boje Gruppo Fassine, talijanskog drugoligaša. Modrušan je u finalu doigravanja za prvaka Hrvatske odigrao važnu ulogu u trijumfu Alumnusa nad Novim Vremenom, a njegove obrane nisu ostale nezapažene na Apeninima. Tako će Modrušan karijeru nastaviti u Italiji, što je drugi službeni odlazak iz redova našeg prvaka nakon onog Kristijana Postružina u Španjolsku.

Mladina_facebookIvan Mladina odlazi u Crnu Goru gdje će braniti boje ondašnjeg prvaka Agame. Klub iz Podgorice natjecat će se ove sezone u UEFA Futsal Cupu, što je zasigurno velik izazov za Mladinu, dojučerašnjeg kapetana Osijeka. Agama europsko natjecanje započinje u Preliminarnoj rundi gdje gostuje u Makedoniji. KMF Zelezarec Skopje (MKD) i Asa Ben Gurion (ISR) protivnici su koji Agami stoje na putu za Glavnu rundu UEFA Futsal Cupa. Ostaje nam samo poželjeti našim vratarima mnogo sreće izvan “Lijepe naše”.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-jug | Pobjedom Torcide kod Konobe Tomić započeo proljetni dio sezone

Jučerašnjim dvobojem Konobe Tomić i Torcide započeo je jesenski dio sezone 2.HMNL-jug. Splićani su u …

2.HMNL-jug | Murter se pojačao za nastavak prvenstva

Jesenski prvak 2.HMNL-jug osnažio je svoje redove za nastavak natjecanja. Ivan Bezmalinović i Josip Vukičević …