Početna | - Izdvojeno | Novo ruho vašeg portala

Novo ruho vašeg portala

Dragi čitatelji najstarijeg i najčitanijeg futsal portala u Hrvatskoj. Drago nam je predstaviti vam novi izgled vašeg omiljenog mjesta za traženje informacija o futsalu. 

Nakon skoro 4 godine bilo je vrijeme da malo “utegnemo” našu stranicu kako bi vaš boravak na CROfutsal online futsal magazinu bio što ugodniji i ljepši.
Naravno neke stvari ostaju iste. I dalje smo fokusirani na što kvalitetniji, ažurniji i informativniji sadržaj, a manje na izgled, broj članaka, lajkova…  I dalje ćemo progovarati o temama o kojima drugi ne žele ili ne smiju pisati…. I dalje ćemo u fokusu imati razvoj ovog sporta… I dalje će reklame na našem portalu biti diskretne i sporedne….
No ipak izgled je bitan i u mnogočemu pomaže da se sami sadržaj lakše konzumira. Zato smo krenuli sa novom stranicom i novim izgledom. Nadamo se da vam se sviđa?
Ove promjene nisu samo kozmetičke prirode, a o mnogim prednostima koje nam donosi obavijestit ćemo vas pravovremeno u seriji članaka koji će vam pojasniti nove mogućnosti portala i kako ih najbolje koristiti.
U tom nekom prijelaznom razdoblju biti će dosta promjena, izmjena, dorada i sl. pa vas molimo za strpljenje no sama funkcionalnost stranice ne bi trebala biti upitna tokom cijelog tog procesa.
Ovo je samo početak radova i svega onoga što smo planirali za predstojeću sezonu 2014/2015 koja će, nadamo se, biti prekretnica i u kojoj ćemo ljestvicu praćenja futsala u Hrvatskoj podići za još jedan nivo više.
U svakom slučaju sve vaše sugestije, prijedlozi, kritike i pohvale su dobro došle te vas molimo da nam ih pošaljete na mail adresu [email protected]
Vaš CROfutsal tim

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Odigrani susreti 14.kola

Jučer je kompletirano 14.kolo 2.HMNL-istok. Nakon što je u petak Osijek Kelme pobjedom u derbiju …

Antun Bačić više nije trener MNK Square!

Antun Bačić više nije trener MNK Square! Vijest je to koju je dubrovački prvoligaš objavio …