Novo Vrijeme – mjesec dana do Lige prvaka u Makarskoj!

Za točno mjesec dana Makarska će se upisati na europsku futsal kartu! Hrvatski prvak će početkom listopada u svojoj dvorani ugostiti jednu od skupina novoformiranog natjecanja, UEFA Futsal Liga prvaka. Riječ je o novoj inačici dosadašnjeg UEFA Futsal Cupa, utrke za naslov europskog prvaka.

Fotografija Novo Vrijeme Apfel.

Makarani se punom parom pripremaju za Ligu prvaka. Po gradu su postavljeni plakati koji pozivaju gledatelje da budu dio ovog događaja, a poznavajući organizacijske mogućnosti čelnih ljudi Novog Vremena, ne sumnjamo da nas podno Biokova očekuje istinski futsal spektakl. Zaista, Novo Vrijeme je u dva navrata bilo domaćin završnog turnira kupa Hrvatske u futsalu, te su u oba navrata standardi postavljeni izuzetno visoko, da ne kažemo nedohvatljivo za eventualne buduće organizatore. Nema razloga stoga ne vjerovati u novi organizacijski podvig “apfelovaca”.

Jučer su Makarani započeli s pripremama za novu sezonu. Kompletna momčad Tea Strunje ostala je na okupu, a njima valja pridodati Sašu Babića koji je dolaskom iz mostarskog Starog grada započeo svoju drugu epizodu u Makarskoj. Makarane čeka izuzetno naporan ulazak u sezonu, jer će u 11 dana odigrati čak 5 susreta, sve na svom parketu. Nema dvojbe, uz europsku premijeru Makarane čeka i zahtjevan ulazak u prvenstvenu utrku gdje brane naslov prvaka Hrvatske.

03.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Kampuksen Dynamo
04.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – TMC Tbilisi
06.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Aktobe
10.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Crnica
13.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Futsal Dinamo

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

VIDEO | Duje Maretić, Branko Laura i Željko Raguž u emisiji ‘TIME OUT’

Večeras s početkom u 20 sati na ekranima Dubrovačke televiziji započinje sportska emisija ‘TIME OUT’ …

Kefa: ‘Nije lako vratiti se na parket nakon 3-4 mjeseca’

Odlukom Izvršnog odbora HNS-a, malonogometna sezona nastavlja se utakmicama 1.HMNL, dok je za drugoligaše natjecanje …