Početna | - Izdvojeno | Novo Vrijeme – mjesec dana do Lige prvaka u Makarskoj!

Novo Vrijeme – mjesec dana do Lige prvaka u Makarskoj!

Za točno mjesec dana Makarska će se upisati na europsku futsal kartu! Hrvatski prvak će početkom listopada u svojoj dvorani ugostiti jednu od skupina novoformiranog natjecanja, UEFA Futsal Liga prvaka. Riječ je o novoj inačici dosadašnjeg UEFA Futsal Cupa, utrke za naslov europskog prvaka.

Fotografija Novo Vrijeme Apfel.

Makarani se punom parom pripremaju za Ligu prvaka. Po gradu su postavljeni plakati koji pozivaju gledatelje da budu dio ovog događaja, a poznavajući organizacijske mogućnosti čelnih ljudi Novog Vremena, ne sumnjamo da nas podno Biokova očekuje istinski futsal spektakl. Zaista, Novo Vrijeme je u dva navrata bilo domaćin završnog turnira kupa Hrvatske u futsalu, te su u oba navrata standardi postavljeni izuzetno visoko, da ne kažemo nedohvatljivo za eventualne buduće organizatore. Nema razloga stoga ne vjerovati u novi organizacijski podvig “apfelovaca”.

Jučer su Makarani započeli s pripremama za novu sezonu. Kompletna momčad Tea Strunje ostala je na okupu, a njima valja pridodati Sašu Babića koji je dolaskom iz mostarskog Starog grada započeo svoju drugu epizodu u Makarskoj. Makarane čeka izuzetno naporan ulazak u sezonu, jer će u 11 dana odigrati čak 5 susreta, sve na svom parketu. Nema dvojbe, uz europsku premijeru Makarane čeka i zahtjevan ulazak u prvenstvenu utrku gdje brane naslov prvaka Hrvatske.

03.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Kampuksen Dynamo
04.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – TMC Tbilisi
06.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Aktobe
10.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Crnica
13.10.2018. Novo Vrijeme Apfel – Futsal Dinamo
Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Poraz vodećeg dvojca, Jesenju jesenski naslov!

Okončan je jesenski dio natjecanja 2.HMNL-zapad! U susretima poslijednjeg jesenskog kola bilježimo neočekivane poraze vodećeg …

INTERVJU | Martina Španjol (predsjednica MNK Rab)

Žene u muškom futsalu nisu učestala pojava, no kada je žena na čelu jednog malonogometnog …