Početna | - Izdvojeno | Plenum klubova 1.HMNL za doigravanje sa 6 klubova

Plenum klubova 1.HMNL za doigravanje sa 6 klubova

Danas je u zagrebačkim Sutinskim vrelima održan Plenum klubova 1.HMNL na kojem je nazočilo 11 predstavnika klubova. Izostao je tek predstavnik Potpićana, no predsjednik kluba Patrik Drndić opravdao je izostanak.
Predsjednik Borislav Vuković podnio je izvješće o dosadašnjem radu, a isto su učinili i predstavnici klubova u Komisiji (Vasilj i Konjevod) koji su govorili o radu Komisije za mali nogomet.
Prema riječima Borislava Vukovića radi se na poboljšanju medijske praćenosti futsala, te su u tijeku pregovori sa “Sportskim novostima”. Spomenuta tiskovina trebala bi dvaput tjedno posvetiti prostor futsalu: četvrtkom kroz najavu kola, te ponedjeljkom kroz izvještaje s odigranih susreta.
Velika pažnja posvećena je modelu po kojem bi se trebalo igrati doigravanje ove sezone. Naime, iako je Izvršni odbor HNS-a “amenovao” odluku o doigravanju s 4 kluba, Plenum prvoligaša postigao je konsenzus za doigravanje sa 6 klubova. Tako bi Izvršni odbor HNS-a trebao opozvati ranije donesenu odluku, te ponovno razmatrati prijedlog Plenuma klubova. Sve navedeno upućuje da bi i u narednoj sezoni mogli gledati doigravanje sa 6 klubova, dok ostaje odluka o finalnoj seriji do 2 pobjede.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Jakov Ungarov: “Biti izbornik velika je čast i odgovornost!”

Početkom tjedna objavili smo kako je Jakov Ungarov imenovan izbornikom ženske futsal reprezentacije. Imenovanje na …

Nospak odlazi iz Crnice, dolaze Subotić, Protega i Šamija!

Robert Nospak više nije igrač Crnice! Nakon samo pola sezone provedene u dresu kluba s …