Početna | - Izdvojeno | Rekordne 175 ekipe na ovogodišnjem Torcida kupu!

Rekordne 175 ekipe na ovogodišnjem Torcida kupu!

Danas su zaključene prijave za ovogodišnje izdanje Torcida kupa, te je obavljen ždrijeb turnira. Na turnir se prijavilo rekordnih 175 ekipa, čime je premašen prošlogodišnji rekord od 154 ekipe. Početak turnira zakazan je za ponedjeljak 29.06!
Branitelj naslova je ekipa Torcida Mertojak koja je u spektakularnom finalu prije godinu dana slavila protiv pobjednika iz 2013.godine ekipe Torcida Ražine za koju su nastupala brojna poznata imena našeg futsala, poput Franca Jelovčića, Jakova Grcića, Alena Protege i Dina Kovača. No Mertojak je na krilima svojih brojnih navijača u svom trećem finalu konačno došao do kraja.
U ždrijebu ovogodišnjeg turnira nekoliko je ekipa koje iz godine u godinu figuriraju kao najozbiljniji kandidati za pobjedu. Uz branitelja naslova Torcidu Mertojak te finalista Torcidu Ražine, tu su Torcida Istok za koju se očekuju nastupi brojnih reprezentativaca, zatim Klesarstvo Dicmo bazenska tehnika koja poslijednjih godina uvijek ima vrlo jaku momčad, te na papiru jake momčadi kao Madunić Bus, Fast Food Popay, te Mokošica za koju je lani uz igrače Squarea nastupao i Dario Marinović. Sigurno je da nas očekuje još jedno spektakularno izdanje novog kultnog turnira na kojem je nagradni fond u drugom planu. Torcida kup je uvijek bio više od običnog turnira; biti pobjednik ovog turnira je pitanje ponosa i časti, a broj prijavljenih ekipa koji iz godine u godinu raste najbolji je dokaz tome.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Teo Strunje: ‘Još uvijek vjerujem da se prvenstvo može dovršiti’

Razgovarali smo s Teom Strunjom, trenerom Novog Vremena Apfel, aktualnog prvaka Hrvatske koji nakon 15 …

Mladen Perica-Štrla: ‘Ne vjerujem da će se prvenstvo nastaviti…’

Mladen Perica-Štrla trener je šibenske Crnice, koja ove sezone bilježi sjajne rezultate. Šibenčani trenutno drže …