Reprezentacija | Pripremni ciklus za poželjeti

Bogati raspored čeka našu reprezentaciju tokom jeseni i predstojeće zime. Uvelike poboljšani odnosi sa novim čelnim ljudima HNS-a i uspjesi koje je naša reprezentacija ostvarila na posljednja dva natjecanja konačno su donijeli toliko željeni vjetar u leđa i primjeren pripremni period za kvalifikacije za EURO u Srbiji.

Već u rujnu ( 12.9. okupljanje) stižu nam dva prijateljska ogleda sa reprezentacijom Portugala (14. – 18.09.2014)  koji će biti prenošeni na tamošnjoj nacionalnoj televiziji.

U listopadu ide dvoboj sa talijanskim gigantom Acqua e Saponeom gdje bi se trebale održati tri utakmice zatvorenog tipa, a gdje će naš izbornik dati priliku nekim novim igračima da se dokažu i izbore za A-reprezentaciju.

Krajem studenog i početkom prosinca organizira se kamp U-15, U-18 i U-21, što bi trebalo biti prvo okupljanje U-21.

U prosincu (16.-22.12.2014)  o trošku tamošnjeg saveza naša reprezentacija putuje u daleki Japan gdje će igrati prijateljske utakmice sa tamošnjom reprezentacijom.

04-08.01.2015 godine u Hrvatsku dolazi ultra jaki trenutni viceprvak Azije Iran.

Za veljaču je rezerviran dolazak reprezentacija SAD i Francuske, a tamošnji savezi financirati će njihov boravak u Hrvatskoj.

Do okupljanja za kvalifikacije slijedi možda još jedna ili dvije utakmica zatvorenog tipa sa još uvijek nepoznatim protivnikom nakon čega 17.ožujka 2015 počinju kvalifikacije. Prozivka će biti tjedan dana prije, dakle 10.ožujka 2015 godine.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

VIDEO | Inter Movistar osvojio naslov prvaka LNFS!

Inter Movistar prvak je Španjolske za sezonu 2019/2020.! Španjolski gigant osvojio je naslov prvaka slavivši …

Kristijan Grbeša: „Nadamo se osvajanju naslova prvaka…”

Futsal Dinamo je sjajno ušao u nastavak prvenstva. Momčad Alena Jukića je najprije na svom …