Početna | - Izdvojeno | Reprezentacija | Pripremni ciklus za poželjeti

Reprezentacija | Pripremni ciklus za poželjeti

Bogati raspored čeka našu reprezentaciju tokom jeseni i predstojeće zime. Uvelike poboljšani odnosi sa novim čelnim ljudima HNS-a i uspjesi koje je naša reprezentacija ostvarila na posljednja dva natjecanja konačno su donijeli toliko željeni vjetar u leđa i primjeren pripremni period za kvalifikacije za EURO u Srbiji.

Već u rujnu ( 12.9. okupljanje) stižu nam dva prijateljska ogleda sa reprezentacijom Portugala (14. – 18.09.2014)  koji će biti prenošeni na tamošnjoj nacionalnoj televiziji.

U listopadu ide dvoboj sa talijanskim gigantom Acqua e Saponeom gdje bi se trebale održati tri utakmice zatvorenog tipa, a gdje će naš izbornik dati priliku nekim novim igračima da se dokažu i izbore za A-reprezentaciju.

Krajem studenog i početkom prosinca organizira se kamp U-15, U-18 i U-21, što bi trebalo biti prvo okupljanje U-21.

U prosincu (16.-22.12.2014)  o trošku tamošnjeg saveza naša reprezentacija putuje u daleki Japan gdje će igrati prijateljske utakmice sa tamošnjom reprezentacijom.

04-08.01.2015 godine u Hrvatsku dolazi ultra jaki trenutni viceprvak Azije Iran.

Za veljaču je rezerviran dolazak reprezentacija SAD i Francuske, a tamošnji savezi financirati će njihov boravak u Hrvatskoj.

Do okupljanja za kvalifikacije slijedi možda još jedna ili dvije utakmica zatvorenog tipa sa još uvijek nepoznatim protivnikom nakon čega 17.ožujka 2015 počinju kvalifikacije. Prozivka će biti tjedan dana prije, dakle 10.ožujka 2015 godine.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Square pobjedom nad Universitasom zaključio sjajnu jesen!

Dubrovački Square je u susretu poslijednjeg jesenskog kola nadigrao oslabljenu momčad splitskog Universitasa. Momčad Antuna …

Split porazom od Novog Vremena zaključio polusezonu za zaborav

U susretu 9.kola 1.HMNL Novo Vrijeme Apfel je pobjedom na splitskim Gripama osvojilo naslov jesenskog …