Početna | - Izdvojeno | Ricardinho potpisao za francuski ACCS Futsal!

Ricardinho potpisao za francuski ACCS Futsal!

Portugalski velemajstor Ricardinho na kraju ove sezone napušta španjolski Inter Movistar i prelazi u francuski ACCS Futsal! Vijest je to koja je jučer objavljena, a potvrdio ju je i sami Ricardinho na svojem službenom Facebook-profilu.
Ponajbolji igrač današnjice punim imenom Ricardo Filipe da Silva Braga rođen je 3.rujna 1985.godine, te je bez sumnje igrač koji je obilježio desetljeće koje je iza nas. Portugalski virtuoz mamac je za publiku, igrač poteza zbog kojeg ljudi dolaze u dvorane. Čak šest puta u proteklom desetljeću osvajao je nagradu “Futsal Planeta” za najboljeg igrača svijeta. Osvojio je gotovo sve što jedan igrač u futsalu može osvojiti. Od 2013.godine nosi dres španjolskog Inter Movistara, te je bilo poznato da će nakon ove sezone napustiti Španjolsku. Već se neko vrijeme u javnosti spekuliralo kako će Ricardinhova nova destinacija biti francuska prijestolnica, a jučer smo dobili i službenu potvrdu, te će Francuzi do 2023.godine (do kada je potpisan ugovor) uživati u majstorijama ponajboljeg igrača današnjice.

Fotografija Futsal BALKAN.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Očekivane pobjede Novog Marofa i Pule

Jučer su odigrani prvi susreti 11.kola 2.HMNL-zapad, a očekivane pobjede ostvarili su Novi Marof i …

Olmissum u uzbudljivom susretu slavio protiv Uspinjače Gimke

U izuzetno uzbudljivom susretu 12.kola 1.HMNL, Olmissum je slavio protiv zagrebačke Uspinjače-Gimke rezultatom 5-4. Bila …