Aktualno
Početna | - Izdvojeno | Robert Grdović i Nacional Zagreb raskinuli suradnju!

Robert Grdović i Nacional Zagreb raskinuli suradnju!

Robert Grdović više nije trener zagrebačkog Nacionala! Vijest je to koja je malokoga iznenadila, jer nakon novih brojnih odlazaka ove zime teško je bilo za očekivati da će trofejni trener ostati na klupi najtrofejnijeg hrvatskog kluba proteklih godina.
Još prošlog tjedna razgovarali smo s Grdovićem koji nam je objasnio kako u klubu nije bajna situacija, te da se treba naći s vodstvom kluba kako bi vidjeli kako dalje. Obećao nam je popularni “Grdi” kako će nam se javiti s ishodom razgovora s vodstvom kluba. Obećano – izvršeno! Danas nam je Robert Grdović javio kako je postignut sporazumni prekid suradnje, te da više nije trener Nacionala Zagreb.

“I sami znate kako je otišao velik broj igrača, te da više nismo imali dobre uvjete za rad. Novonastala situacija se ne poklapa s mojim trenerskim ambicijama, ze se više nisam vidio tu. U takvoj situaciji, prekid suradnje je logičan slijed događanja. Nacionalu želim sve najbolje, da pronađu izlaz iz ove situacije, te da u budućnosti ostvare što bolje rezultate.” – rekao nam je Grdović u uvodu razgovora

Logičnim se postavlja pitanje njegovog novog angažmana. Grdović nam je otkrio kako ima nekoliko ponuda, no kako je realno očekivati da uzme kratku stanku.
Nacional Zagreb je pak doznajemo registrirao nekoliko novih igrača, uglavnom manje poznatih široj javnosti, s kojima će odigrati proljetni dio sezone.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Josip Suton: “Splitu hvala na svemu, a Vrgorac je novi izazov!“

Josip Suton sredinom je srpnja predstavljen kao veliko pojačanje Vrgorca. Nakon dugih 9 sezona popularni …

Ivo Jukić nastavlja karijeru u nekadašnjem talijanskom prvaku!

Nakon epizode u belgijskom Mouscronu naš vratar Ivo Jukić vraća se u Italiju. Nekadašnji talijanski …