Početna | - Izdvojeno | ŠOK NA BALDEKINU: Robertino Jelovčić više nije trener Crnice!

ŠOK NA BALDEKINU: Robertino Jelovčić više nije trener Crnice!

Iznenađujuće vijesti dolaze nam iz šibenske Crnice. Robertino Jelovčić više nije trener šibenskog prvoligaša! Vijest je to koju je Crnica objavila na službenim klupskim stranicama, a klupsku objavu prenosimo u cijelosti.

Robertino Jelovčić nakon večerašnjeg treninga nije više trener MNK “Crnica”. Na taj način točno na polovici prvenstva Jelovčić je završio  svoju drugu epizodu na klupi šibenskog prvoligaša koja je trajala nepunih godinu dana. Svojim iznimnim doprinosom sigurno ima možda i najveće zasluge za ulazak kluba u elitni rang hrvatskog futsala i za vrlo dobar rezultat na prvoligaškoj premijeri. Uprava kluba mu se zahvaljuje na svemu što je učinio za klub i želi mi mnogo sreće kako u daljnjoj karijeri tako i u privatnom životu. Sretno!

Drugi je ovo rastanak Jelovčića i Crnice. Podsjetimo, u proljeće 2016.godine Jelovčić je napustio klupu Crnice iako je u 17 odigranih susreta 2.HMNL-jug imao impresivnih 16 pobjeda i 1 remi. Razlozi tadašnjeg razlaza Jelovčića i Crnice nisu bili sportske prirode, a nagađa se kako su slični razlozi i ovoga puta nagnali vodstvo kluba na prekid suradnje s Jelovčićem. Jelovčić se prije godinu dana vratio na klupu Crnice, preuzevši momčad od Bore Matana, te je potpisnik povijesnog klupskog uspjeha – plasmana u prvoligaško društvo. No ipak, godinu dana kasnije idila je nestala, a na površinu su isplivali problemi, te se vodstvo kluba odlučilo zahvaliti Jelovčiću. Pokušali smo kontaktirati čelništvo kluba za komentar, no bez uspjeha.
Doznajemo kako će do imenovanja novog trenera treninge momčadi voditi dosadašnji Jelovčićev pomoćnik Andrija Bakula, a spomenimo i kako se treninzima momčadi danas priključilo novo pojačanje Robert Nospak.
Kada govorimo o imenima koja bi mogla naslijediti Jelovčića na klupi Crnice, zanimljivo je da su treneri koji su već ranije bili u kombinacijama za trenera Crnice danas prvoligaškog angažmana. Riječ je o Nikoli Tomičiću i Mladenu Perici-Štrli. Tomičić je napustio klupu mostarskog Zrinjskog, te od ove sezone vodi splitskog drugoligaša Genius, dok je Mladen Perica-Štrla nakon odlaska iz Vrgorca slobodan. Ostaje za vidjeti koje će rješenje vodstvo Crnice pronaći za upražnjenu trenersku klupu…

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-istok | Odigrani susreti 14.kola

Jučer je kompletirano 14.kolo 2.HMNL-istok. Nakon što je u petak Osijek Kelme pobjedom u derbiju …

Antun Bačić više nije trener MNK Square!

Antun Bačić više nije trener MNK Square! Vijest je to koju je dubrovački prvoligaš objavio …