Početna | - Izdvojeno | Trofej CROfutsal | Predstavljamo Vam sastav stručnog žirija

Trofej CROfutsal | Predstavljamo Vam sastav stručnog žirija

Nakon što smo Vam prije dva dana predstavili sastav novinarskog žirija, danas je došao red da Vam predstavimo i sastav stručnog žirija koji će odlučivati u izboru za najboljeg futsal-igrača Hrvatske u 2018.godini! Kao i protekle dvije godine, stručni žiri ima osam članova. Riječ je o dobro poznatim imenima iz hrvatskog futsala, a ove smo godine odlučili da stručni žiri čine futsal-treneri.

STRUČNI ŽIRI (abecednim redom)

Robert Grdović trener MNK Jesenje
Mićo Martić trener MNK Futsal Dinamo
Marinko Mavrović trener MNK Split
Mladen Perica-Štrla trener MNK Crnica
Marin Smoje trener MNK Osijek Kelme
Mato Stanković izbornik A-reprezentacije
Teo Strunje trener MNK Novo Vrijeme Apfel
Jakov Ungarov trener MNK Alumnus

Robert Grdović je i lani bio član našeg stručnog žirija. Riječ je o jednom od naših najtrofejnijih trenera koji trenutno vodi momčad Jesenja. Mićo Martić je od prve godine neizostavni član našeg stručnog žirija. Trener Futsal Dinama i izbornik reprezentacije Finske i ove je godine rado prihvatio naš poziv. Marinko Mavrović i Mladen Perica-Štrla su već stalna imena u našem stručnom žiriju. Mavrović je danas trener Splita, pomoćni trener u A-reprezentaciji i izbornik mlade reprezentacije, dok Štrla već drugu godinu vodi šibensku Crnicu. Marin Smoje i Mato Stanković također su prethodnih godina bili članovi našeg stručnog žirija. Smoje je trener Osijek Kelmea i pomoćni trener naše reprezentacije koju vodi upravo Stanković. Teo Strunje i Jakov Ungarov nova su imena u našem stručnom žiriju. Strunje je trener aktualnog prvaka Novo Vrijeme Apfel, dok Ungarov već godinama vodi zagrebački Alumnus, a od ove godine je i na klupi ženske reprezentacije.
Svim članovima stručnog žirija ovim putem zahvaljujemo što su svojom prisutnošću podržali naš izbor za najboljeg futsal-igrača Hrvatske!

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

HNS objavom na službenim stranicama podržao Trofej CROfutsal

Hrvatski nogometni savez i ove je godine podržao CROfutsalov izbor za najboljeg igrača Hrvatske. Krovna …

Olmissum konačno porazio “studente” za skok na vrh ljestvice!

Omiški Olmissum prekinuo je prokletstvo u međusobnim dvobojima sa splitskim Universitasom. Iako bez kartoniranih Luketina …