Početna | - Izdvojeno | Trofej CROfutsal | Predstavljamo Vam sastav stručnog žirija

Trofej CROfutsal | Predstavljamo Vam sastav stručnog žirija

CROfutsalov izbor za najboljeg futsal-igrača Hrvatske u punom je jeku. S prvim radnim danom 2017.godine otvoreno je glasovanje za naše čitatelje, te bilježimo izniman interes. Već smo pisali kako su svoj glas u ovom izboru dala i mnoga poznata lica hrvatske futsal scene. Tako bilježimo glasove brojnih igrača, trenera, sudaca, delegata, futsal-djelatnika i predstavnika klubova. O pobjedniku izbora za najboljeg futsal-igrača odlučuju 3 glasačka tijela: novinarski žiri, stručni žiri i glasovi čitatelja. Novinarski žiri već smo predstavili na našim stranicama, a čine ga 8 predstavnika renomiranih medija koji prate futsal. Danas Vam pak donosimo sastav stručnog žirija koji smo (kao i novinarski žiri) ove godine proširili na 8 članova.

Boris Durlen predsjednik Komisije za mali nogomet
Mato Stanković izbornik reprezentacije Hrvatske
Marinko Mavrović izbornik U-21 reprezentacije Hrvatske
Ivan Novak povjerenik za suđenje 1.HMNL
Mićo Martić trener MNK Futsal Dinamo
Mladen Perica-Štrla trener HMNK Vrgorac
Nikola Tomičić trener MNK Zrinjski
Kujtim Morina trener FC Nacional Zagreb

Boris Durlen predsjednik je Komisije za mali nogomet, te “alfa i omega” hrvatskog futsala, te je kao takav zasigurno kompetentan biti dijelom stručnog žirija. Tu je i izbornik reprezentacije Mato Stanković, te njegov pomoćnik i ujedno izbornik U-21 reprezentacije Marinko Mavrović. Novo lice u našem stručnom žiriju je Ivan Novak, povjerenik za suđenje 1.HMNL, te član Komisije za mali nogomet, a ujedno i delegat UEFA-e. Mićo Martić i Mladen Perica-Štrla i ove su godine u našem stručnom žiriju. Dvojac je to koji za sigurno ne treba posebno predstavljati. Mićo Martić je proslavljeni trener, bivši izbornik i kapetan reprezentacije, danas na klupi reprezentacije Finske i Futsal Dinama. Mladen Perica-Štrla danas je na klupi Vrgorca, a riječ je o renomiranom treneru i bivšem izborniku U-21 reprezentacije. Sastav stručnog žirija kompletiraju 2 nova člana, Nikola Tomičić i Kujtim Morina. Riječ je o dva još uvijek mlada i perspektivna trenera pred kojima ne sumnjamo da stoji svijetla budućnost. Nikola Tomičić po mnogima je najbolji hrvatski futsal-igrač svih vremena, bivši reprezentativac, a danas trener Zrinjskog iz Mostara. Kujtim Morina je pak rad s mladim uzrastima Nacionala prošle sezone zamijenio klupom prve momčadi, te je osvojio naslov prvaka. Također je bivši reprezentativac koji u trenerskoj karijeri grabi krupnim korakom naprijed.
Stručni žiri će svoje bodovanje nominiranih kandidata za najboljeg futsal-igrača Hrvatske objaviti redakciji CROfutsala, te ćemo zaključno s 15.01 zaključiti glasovanje i objaviti rezultate. Napominjemo kako ukoliko još uvijek niste glasovali za svoje favorite, to možete učiniti klikom na priloženi link.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Square pobjedom nad Universitasom zaključio sjajnu jesen!

Dubrovački Square je u susretu poslijednjeg jesenskog kola nadigrao oslabljenu momčad splitskog Universitasa. Momčad Antuna …

Split porazom od Novog Vremena zaključio polusezonu za zaborav

U susretu 9.kola 1.HMNL Novo Vrijeme Apfel je pobjedom na splitskim Gripama osvojilo naslov jesenskog …