Početna | - Izdvojeno | Turniri | CROATIA-BLIZNA CUP 2014.

Turniri | CROATIA-BLIZNA CUP 2014.

CROfutsal Vam predstavlja 8.izdanje malonogometnog turnira Croatia-Blizna Cup! U organizaciji MNK Croatia Blizna, koji obilježava 35 godina od osnutka, turnir će u svojem 8.izdanju imati nagradni fond od ukupno 35 000 kuna! Simbolika je to godišnjice ovog malonogometnog kluba u čijoj se organizaciji već godinama organizira ovaj turnir koji privlači veliku pažnju malonogometnih klubova i ekipa sa splitsko-dalmatinskog i šibensko-kninskog područja.

Blizna 2014. plakat
Za ovaj malonogometni turnir prijave su otvorene do 26.07 u 20 sati, za kada je zakazan ždrijeb natjecanja u “Konobi Kumpar”, generalnom sponzoru turnira. Uz pokroviteljstvo općine Marina, TZO Marina, te Đani rent a car, turnir medijski pokriva internet portal DalmacijaNews. Sve utakmice se igraju na betonskoj podlozi M.C. Mirko Škember-Škembo u Blizni Donjoj, a kotizacija po ekipi iznosi 500 kuna. Uz vrijedne novčane nagrade za najuspješnije momčadi, organizator je osigurao trofej i novčane nagrade za najbolje pojedince turnira. Tijekom proteklih 7 izdanja turnira, pobjednički trofej su osvajale mnoge renomirane momčadi sa sjajnim pojedincima. Ove godine naslov pobjednika brani ekipa U.N.Hajduka S.D.R/Uljare Bilaja, koja će nastojati postati prva ekipa koja je uspjela obraniti naslov pobjednika. Zasigurno nas očekuje još jedno izuzetno zanimljivo izdanje turnira u Blizni Donjoj, a CROfutsal Vas kao prijatelj turnira poziva da se prijavite za sudjelovanje na ovom malonogometnom turniru!
Blizna

 

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNLŽ | Turnirom u Đurđevcu započinje drugi dio sezone

1.HMNL za žene došla je do drugog dijela ovosezonskog nadmetanja. Za razliku od prošle sezone …

Azerbajdžan – momčad s Brazilcima na parketu i na klupi

Azerbajdžan je po mnogima najvažniji suparnik Hrvatskoj u predstojećim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Hrvatska će …