Početna | - Izdvojeno | VIDEO | Hrvatska u grotlu Gospinog polja traži plasman na EURO!

VIDEO | Hrvatska u grotlu Gospinog polja traži plasman na EURO!

Sat otkucava. Za nešto više od sat vremena započet će uzvratni dvoboj dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo u kojem Hrvatska u dubrovačkoj dvorani “Gospino polje” dočekuje Francusku. U prvom susretu odigranom prije 2 tjedna u francuskom Orchiesu bilo je 1:1, što je rezultat koji apsolutno ostavlja otvorenim pitanje ukupnog pobjednika i plasmana na EURO.

Slikovni rezultat za futsal hrvatska dubrovnik

Dubrovnik nije slučajno izabran kao mjesto gdje će Hrvatska odigrati ovu presudnu utakmicu. Upravo je u Gospinom polju Hrvatska osigurala plasman na poslijednja dva Europska prvenstva, a kad tome pridodamo izravni plasman na EURO kojem smo bili domaćini 2012.godine dolazimo do podatka da Hrvatska slijedi tradiciju i da plasman na svoje četvrto Europsko prvenstvo u nizu traži na parketu gdje tradicionalno pobjeđuje.
Podsjetimo, Hrvatska je plasman na EURO 2014. u Belgiji izborila kroz dodatne kvalifikacije, gdje je u Dubrovniku poražena Slovačka (4:0). Dvije godine kasnije Dubrovnik je ugostio kvalifikacijsku skupinu, gdje je Hrvatska pobjedama protiv Turske (10:0), Armenije (8:0) i Slovačke (3:2) izborila izravan plasman na EURO u Srbiji.

Slikovni rezultat za futsal hrvatska dubrovnik

Protiv Francuske tako izabranici Mate Stankovića traže nastavak pobjedničkog niza u Gospinom polju. Kvaliteta je neosporno na našoj strani, podrška dubrovačke publike zasigurno neće izostati, te vjerujemo da će večeras Hrvatska slaviti plasman na Europsko prvenstvo. Susret je na rasporedu u 19:00 sati, a moći ćete ga izravno pratiti na ekranima HNTV-a (Hrvatske nogometne televizije). Za sve one koji nemaju spomenuti TV-program, tu je link za livestreaming putem youtube-kanala Francuskog nogometnog saveza koji donosimo u nastavku.

 

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Teo Strunje: ‘Još uvijek vjerujem da se prvenstvo može dovršiti’

Razgovarali smo s Teom Strunjom, trenerom Novog Vremena Apfel, aktualnog prvaka Hrvatske koji nakon 15 …

Mladen Perica-Štrla: ‘Ne vjerujem da će se prvenstvo nastaviti…’

Mladen Perica-Štrla trener je šibenske Crnice, koja ove sezone bilježi sjajne rezultate. Šibenčani trenutno drže …