Početna | - Naslovna | Siniša Alebić primljen u Hall Of Fame države Illinois!

Siniša Alebić primljen u Hall Of Fame države Illinois!

Legendarni hrvatski malonogometaš Siniša Alebić jučer je primio veliko priznanje prijemom u nogometnu Hall Of Fame američke države Illinois! Sinoć je održana svečana ceremonija prijema na kojoj je Alebić postao dio povijesti, te je ujedno treći najmlađi član svih vremena koji je primljen u “Kuću slavnih”.


Siniša Alebić bio je dugogodišnji igrač Splita i hrvatski reprezentativac, koji je karijeru zaključio u Sjedinjenim Državama, a po okončanju igračke karijere ostao je živjeti u Chicagu, te je preuzeo trenersku ulogu u klubu Adria Red White Blue. 49-godišnji Splićanin jedini je igrač u povijesti Illinoisa koji je kao igrač osvojio State Cup Ilinois u svim mogućim kategorijama, a četiri puta je podizao taj trofej.
Na sinoćnjoj ceremoniji Alebić je iskazao i podršku splitskom Hajduku, s čijim je šalom oko vrata preuzeo nagradu, a velika potpora Alebiću su bili i članovi njegove obitelji koji su bili nazočni na ceremoniji.

Fotografija Alebe ST Alebica.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Crnica od Vrgorca doživjela prvi domaći poraz ove sezone!

U susretu 9.kola 1.HMNL Vrgorac je slavio na neugodnom gostovanju na Baldekinu kod Crnice! Ove …

Square pobjedom nad Universitasom zaključio sjajnu jesen!

Dubrovački Square je u susretu poslijednjeg jesenskog kola nadigrao oslabljenu momčad splitskog Universitasa. Momčad Antuna …