Početna | - Naslovna | BiH-reprezentacija ponovno bez igrača iz hrvatskog futsala!

BiH-reprezentacija ponovno bez igrača iz hrvatskog futsala!

BiH-reprezentacija od 27. do 31.listopada sudjeluje na “Futsal Week” turniru u Poreču, a izbornik Ivo Krezo objavio je popis igrača na koje računa za ovu reprezentativnu akciju. Izbornikov popis nam je itekako zanimljiv jer na njemu nema ni jednog igrača iz elitnog razreda hrvatskog futsala. Podsjetimo, sredinom rujna Ivo Krezo je po prvi put okupio BiH-reprezentaciju, a ni tada na njegovom popisu nije bilo igrača iz Hrvatske, iako je u konkurenciji nisu bili igrači mostarskog Starog grada koji se pripremao za nastup u Ligi prvaka. Vijest ne bi bila začuđujuća da na hrvatskim parketima ne igra nekoliko igrača koji zasigurno zaslužuju izbornikovu pozornost. Istina, Krezo je za ovo okupljanje pozvao Blagu Gašpara iz dubrovačkog Squarea koji se zahvalio na pozivu s obrazloženjem da u ovom trenutku nema ambicija nastupati za BiH-reprezentaciju.

Na izbornikovom popisu na koncu su se našli slijedeći igrači:
Stanislav Galić (Mostar SG Staklorad), Ante Semren (Seljak), Kristijan Pantić (Brotnjo), Dejan Pavlović (Mostar SG Staklorad), Ivan Ivanković (Zrinjski), Romano Vlaho (Zrinjski), Mirko Hrkać (Mostar SG Staklorad), Nermin Kahvedžić (Mostar SG Staklorad), Anel Radmilović (Centar), Bekir Hodžić (Salinas), Denis Isanović (Salinas), Darko Milanović (Salines), Bilal Jelić (Mostar SG Staklorad).

Na turniru “Futsal Week” u Poreču uz BiH-reprezentaciju sudjeluju još reprezentacije Slovenije, Mađarske, Kuvajta i Grčke, a turnir će se održati u porečkoj dvorani “Žatika”.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Podjela bodova u dvoboju Alumnusa i Futsal Dinama

U prvom današnjem prvoligaškom dvoboju Alumnus i Futsal Dinamo su podijelili bodove odigravši 3-3. Uzbudljiv …

Tomislav Horvat: “Želim rezultatski iskorak u Elitnoj rundi!”

Tomislav Horvat, trener Novog Vremena Apfel, nije krio zadovoljstvo nakon što su Makarani sva tri …