Početna | - Naslovna | Cacau produljio ugovor s reprezentacijom Kuvajta!

Cacau produljio ugovor s reprezentacijom Kuvajta!

Slavni brazilski stručnjak i jedan od ponajboljih trenera današnjice Ricardo Sobral Cacau produljio je vjernost reprezentaciji Kuvajta potpisavši novi ugovor do ljeta 2021.godine!

Fotografija Futsalplanet.com.

 

Cacau je od 2010. do 2012.godine bio pomoćnik Tomaša Neumanna na klupi Češke, a malotko danas zna da je 2011.godine Cacau i nastupio kao igrač za Češku, gdje je ostvario velik trag kao igrač, a kasnije i kao trener u Chrudimu. Od 2013.godine Cacau paralelno vodi reprezentaciju Kazahstana i Kairat, gdje bilježi izuzetne rezultate i postaje jedan od najcjenjenijih stručnjaka današnjice. Tijekom EURO-a u Sloveniji 2018.godine Cacau je objavio kako su mu to poslijednje utakmice na klupi kazahstanske reprezentacije, kao i da na kraju sezone napušta klupu Kairata. Prije godinu dana objavljeno je kakao preuzima reprezentaciju Kuvajta s kojom je u prvoj godini bilježio vrlo dobre rezultate, te je nastavak suradnje logičan epilog na putu ka napredku ove (kada je u pitanju futsal) egzotične reprezentacije.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Crnica od Vrgorca doživjela prvi domaći poraz ove sezone!

U susretu 9.kola 1.HMNL Vrgorac je slavio na neugodnom gostovanju na Baldekinu kod Crnice! Ove …

Square pobjedom nad Universitasom zaključio sjajnu jesen!

Dubrovački Square je u susretu poslijednjeg jesenskog kola nadigrao oslabljenu momčad splitskog Universitasa. Momčad Antuna …