Chrudim pobjednik jakog međunarodnog turnira u Poljskoj!

Češki Era-PAck Chrudim pobjednik je jakog međunarodnog turnira održanog u poljskom Wroclavu. Na turniru je nastupilo 8 momčadi, a između ostalih i talijanski Lolo Caffe Napoli za koji od ove sezone nastupa i naš Franco Jelovčić. Prvog dana turnira Chrudim je nadigrao poljski Sokol (4:0), a zatim i Rekord Bielsko-Biala (3:2) i talijanski Napoli (2:1). U finalu je Chrudim slavio protiv još jedne poljske momčadi. Lex Kancelaria Slomniki poražen je nakon boljeg izvođenja penala (3:2), čime je višegodišnji vladar češkog futsala ostvario veliki uspjeh trijumfom na ovom turniru.

Fotografija Napoli Calcio a 5.
Svakako vrijedi spomenuti da je Jelovčić u dvoboju protiv poljskog Sokola (3:2) postigao svoj premijerni zgoditak za ambicioznog talijanskog pevoligaša. Napoli je ipak porazom od češkog Chrudima (1:2) ostao bez finala, te je na koncu poražen i u dvoboju za 3.mjesto protiv B-momčadi Barcelone (1:4).

Fotografija FK ERA-PACK Chrudim.

 

O nama Marija Šimac

avatar

Moglo bi vas zanimati

Luketin: “Dream team ove sezone je za mene Olmissum!”

Uoči posljednje utakmice 1. HMNL ove sezone i finala između Novog Vremena i Olmissuma smo se javili našem reprezentativnom golmanu …

Despotović napušta Square i preuzima talijansku Mantovu

Dan nakon što je porazom u polufinalu doigravanja u Makarskoj za dubrovački Square okončana ova …