Početna | - Naslovna | Hrvatska Lutrija | Ponuda dana

Hrvatska Lutrija | Ponuda dana

Futsal EURO prava je prilika da pokažete svoje znanje kada je futsal u pitanju. EURO nudi pregršt odličnih utakmica gdje neće faliti iznenađenja, a svi oni koji svoje znanje žele unovčiti tu je Hrvatska Lutrija sa svojom ponudom. Tokom EURO-a redovno ćemo vas informirati o ponudama našeg novog generalnog sponzora.

Jučer smo do doslovno zadnje sekunde imali novac u rukama no tada je Srbija zabila gol u zadnjoj sekundi. Ipak smatramo da je preporuka bila nam mjestu.

Danas imamo ponovno dva zanimljiva susreta. U prvom se sastaju Rusija i Azerbajdžan. Iako Ruska predstava protiv naše reprezentacije nije bila dobra jer budimo objektivni riječ je o jednoj od najboljih reprezentacija svijeta ipak smatramo da će Rusija kao i ostali favoriti sa protekom turnira samo rasti u igri. Azeri nam nisu dali dojam da bi mogli iznenaditi u ovakvoj utakmici sa ovakvim protivnikom.

Druga utakmica je ona Italije i Kazakhstana. Italija se futsal Europi zaista predstavila u najboljem svjetlu i smatramo da su ovoj utakmici apsolutni favoriti a to uostalom govori i ponuda Hrvatske Lutrije.

Na kraju samo još podsjetimo da se od danas možete kladiti i na utakmice kvalifikacija J.Amerike za svjetsko prvenstvo. Prve utakmice kreću u slijedeći utorak.


Hrvatska-Lutrija-ponuda-09022016-1


Hrvatska-Lutrija-ponuda-09022016-2


Naravno puno više detalja pronađite na službenim stranicama Hrvatska Lutrije!

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Održan Plenum klubova, početak natjecanja 12.10

U petak je u Karlovcu održan Planum klubova 2.HMNL-zapad, na kojem je nazočilo šest predstavnika …

Marin Babić – mladi stručnjak na klupi splitskog Geniusa

Hrvatska U19-reprezentacija osvojila je naslov viceprvaka Europe na premijernom Europskom prvenstvu za U19-reprezentacije. Mnogi su …