Početna | - Naslovna | Prvo okupljanje BiH-reprezentacije pod novim izbornikom

Prvo okupljanje BiH-reprezentacije pod novim izbornikom

BiH-reprezentacija okupila se jučer u Zenici, gdje će u dvodnevnom programu odraditi 4 treninga pod vodstvom novog izbornika i stručnog stožera. Prvo je ovo okupljanje BiH-reprezentacije nakon što je Boru Matana na izborničkoj funkciji nasljedio Ivo Krezo. Uz izbornika Krezu novi stručni stožer čine još treneri Nijaz Mulahmetović, Ivan Stanković i Goran Melher.
Za ovo reprezentativno okupljanje izbornik Krezo je pozvao slijedeće igrače:
Darko Milanović (Salinas), Bekir Hodžić (Salinas), Haris Granić (TSV Weilimdorf), Fadil Seferović (Centar), Kristijan Pantić (Brotnjo), Srđan Ivanković (Salinas), Ivan Ivanković (Zrinjski), Bilal Jelić (Centar), Ante Semren (Seljak), Aleksandar Đurić (Latina), Denis Isanović (Salinas), Predrag Šešelj (Leotar), Tomislav Bevanda (Square Dubrovnik), Darko Raguž (Zrinjski), Anel Radmilović (Centar), Stefan Jokić (Tango), Josip Bošković (Zrinjski), Mehmed Ramić (Salinas), Amel Handžić (Zrinjski), Luka Suton (Vrgorac).
Za ovo okupljanje nisu pozvani igrači BiH-prvaka Mostar SG Staklorad, koji se sudjelovanjem na turniru u Omišu priprema za nastup u glavnoj rundi UEFA Lige prvaka. No ono što je svakako zanimljivo je da na popisu nema Ivana Matana, prvotimca zagrebačkog Alumnusa i standardnog reprezentativca u mandatu bivšeg izbornika, kao ni Daria Markića, bivšeg igrača Alumnusa i Maribora koji će od ove sezone nastupati za Uspinjaču-Gimku. Izostanak spomenutog dvojca je tim neshvatljiviji ako se uzme u obzir činjenica da ovom prilikom izbornik nije mogao računati na igrače Mostar SG Staklorada. S druge strane, na izbornikovom su se popisu našli neki igrači koji u ovoj kalendarskoj godini gotovo da i nisu odigrali ozbiljnu utakmicu…

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Alen Delpont više nije trener Splita!

Nakon što je jučer objavljeno kako Branko Digula više nije trener Jesenja, danas nam dolaze …

Poraz Novog Vremena, Sporting i Barcelona izborili “Final Four”!

Okončana je Elitna runda UEFA Futsal lige prvaka! Novo Vrijeme Apfel je i u 3.kolu …