Reprezentacija BiH se okuplja u Zenici!

I dok će Hrvatska, Slovenija i Srbija ovih dana odigrati prijateljske međunarodne utakmice, reprezentacija BiH okupit će se u Zenici te će ovaj UEFA-termin iskoristiti za treninge i uigravanje momčadi.
Izabranici Bore Matana okupit će se 9.veljače u “Trening centru NS/FS BiH” u Zenici, gdje će trenirati u zeničkoj Areni do 12.veljače.
Na popisu izbornika Bore Matana našli su se između ostalih Bevanda i Novoselac iz Squarea, te Matan iz Alumnusa. Na popisu nema Kazazića koji je izrazio želju da nastupa za Hrvatsku reprezentaciju, o čemu ste već mogli čitati na našim stranicama.
Na okupljanje u Zenici su pozvani slijedeći igrači: Bahrudin Omerbegović (Centar), Marin Šunjić (Zrinjski), Ivan Matan (Alumnus, Hrvatska), Nijaz Mulahmetović (Centar), Anel Radmilović (Centar), Nermin Jusić (Centar), Srđan Ivanković (Čelinac), Mirko Hrkač (Zrinjski), Omer Jahić (Kaskada), Marijo Aladžić (Mostar SG), Josip Bošković (Zrinjski), Bekir Hodžić (Bosna Kompred), Stanislav Galić (Mostar SG), Kristijan Pantić (Brotnjo), Tomislav Bevanda (Square, Hrvatska) i Dražen Novoselac (Square, Hrvatska).

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Primić: “Square može zaustaviti svakoga u ligi!”

Ususret polufinalnom dvoboju Novog Vremena iz Makarske i Squarea iz Dubrovnika razgovarali smo sa Zoranom Primićem. Primić je reprezentativni golman …

Delegiranje službenih osoba polufinalnih susreta

Poznati su termini i delegiranje službenih osoba za polufinalne susrete doigravanja za prvaka Hrvatske. Dvoboj …