Početna | - Naslovna | Sparta angažmanom Kocića potvrdila velike ambicije!

Sparta angažmanom Kocića potvrdila velike ambicije!

Mladen Kocić novi je igrač Sparte iz Praga! Srpski reprezentativac i nekadašnji igrač zagrebačkog Nacionala veliko je pojačanje kojim klub naših Tihomira Novaka i Kristijana Grbeše najavljuje velike ambicije, ne samo na nacionalnom planu, već i u europskom natjecanju.

Mladen Kocić rođen je 22.listopada 1988.godine, a hrvatska ga je futsal-javnost mogla dobro upoznati, kada je dvije sezone nosi dres zagrebačkog Nacionala. Kocić je u dvije sezone u Hrvatskoj pokazao klasu. Osvojio je dva naslova prvaka, jedan kup i naslov najboljeg strijelca lige. U ljeto 2016.godine odlazi u ruski Tyumen s kojim je u prošloj sezoni osvojio naslov prvaka. No nije to bilo dovoljno da ga zadrži u Rusiji. Ambiciozna Sparta privolila je Kocića na dolazak u Prag, gdje ga čekaju bivši suigrači iz Nacionala – Novak i Grbeša. Nakon prošlosezonskog naslova prvaka i prekida dominacije Era-Pack Chrudima, u Sparti su očito visoko podigli letvicu za slijedeću sezonu, u kojoj se očekuje obrana naslova prvaka, ali i zapažen rezultat u Europi, gdje će Sparta biti domaćin jedne od skupina Glavne runde UEFA Futsal Lige prvaka.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

HNS objavom na službenim stranicama podržao Trofej CROfutsal

Hrvatski nogometni savez i ove je godine podržao CROfutsalov izbor za najboljeg igrača Hrvatske. Krovna …

Olmissum konačno porazio “studente” za skok na vrh ljestvice!

Omiški Olmissum prekinuo je prokletstvo u međusobnim dvobojima sa splitskim Universitasom. Iako bez kartoniranih Luketina …