Početna | - Naslovna | VIDEO | Nacional Zagreb najavio borbu za Final Four

VIDEO | Nacional Zagreb najavio borbu za Final Four

Danas je u dvorani II Doma sportova održana press-konferencija na kojoj su predstavnici Nacionala najavili Elitnu rundu UEFA Futsal Cupa koja će se od 23. do 26.studenog održati u Zagrebu. Medijima su od strane Nacionala turnir najavili trener Kujtim Morina,kapetan Tihomir Novak, te Kristjan Čujec kao igrač s iskustvom nastupa na najvišem niovou europskog natjecanja. Njihove izjave prenosimo u nastavku.

Kujtim Morina:“U Zagreb dolaze iznimno kvalitetni i zahtjevni suparnici i neće nam biti lako. Ugra i Araz imaju iskusne momčadi prepune Brazilaca. Vrlo su pokretljivi i opasni sa svih pozicija, međutim vjerujem kako im možemo parirati. Dosta smo promijenili momčad u odnosu na prošlu godinu. Međutim, imamo kvalitetan sastav koji je gladan uspjeha.”

Tihomir Novak:“Nadamo se da ćemo turnir otvoriti pozitivnim rezultatom. Naš glavni cilj je ostati u igri za plasman na ‘Final Four’ do subote i utakmice protiv aktualnog prvaka Europe. Ako nam to uspije, protiv Ugre nemamo što izgubiti. Možemo samo dobiti. Ugra ima vrhunsku momčad, a predvodi ih jedan od najboljih nogometaša na svijetu, Eder Lima. Međutim, još ne razmišljamo o suboti, do tada imamo još dvije utakmice.”

Kristjan Čujec:“Araz ima vrlo pokretljivu momčad. Klub dolazi iz Naxcivana i u posljednjih pet godina dva puta su nastupili na Final Fouru. Prije dvije godine bio sam njihov član i bili smo treći u Europi. Rezultati koje postižu velika su stvar za njihov nogomet i cijelu zemlju. Utakmica protiv Araza je možda i najvažnija.”

Ljubitelji futsala iz Zagreba i okolice zasigurno neće propustiti vidjeti uživo istinske futsal majstore u akciji u zagrebačkom Domu sportova. No ukoliko niste u mogućnosti uživo svjedočiti ovom futsal spektaklu, Elitnu rundu UEFA Futsal Cupa možete pratiti uživo na ekranima HNTV-a. Najavni video HNTV-a donosimo u nastavku, a našem Nacionalu želimo mnogo sreće i uspjeha, te da dostojno predstavi naš futsal.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Teo Strunje: ‘Još uvijek vjerujem da se prvenstvo može dovršiti’

Razgovarali smo s Teom Strunjom, trenerom Novog Vremena Apfel, aktualnog prvaka Hrvatske koji nakon 15 …

Mladen Perica-Štrla: ‘Ne vjerujem da će se prvenstvo nastaviti…’

Mladen Perica-Štrla trener je šibenske Crnice, koja ove sezone bilježi sjajne rezultate. Šibenčani trenutno drže …