Aktualno

Novo Vrijeme Apfel oslabljeno u novu sezonu

Nakon što je već poznato da je Lucao napustio redove Novog Vremena i otišao u španjolsku Cartegenu, danas su iz makarskog prvoligaša objavili nova tri odlaska iz kluba. Tako u slijedećoj sezoni u momčadi Novog Vremena Apfel više nećemo gledati Marina Musinova, Sašu Babića i Mateja Fideršeka.

Mnoge je iznenadila objava odlaska Marina Musinova, izuzetno zahvalnog igrača koji je poslijednjih šest sezona nosio dres Makarana. Musinov je ponikao u splitskim Mejašima, a imao je i kratke epizode u Solinu i Kijevu. Ostaje za vidjeti gdje će ovaj lijevonogi 28-godišnjak nastaviti karijeru.

Matej Fideršek je već ranije napustio Makarsku, te je objavljeno kako će karijeru nastaviti u slovenskoj Litji. Ovaj 29-godišnji Slovenac je došao u Novo Vrijeme prošlo ljeto, no uoči početka doigravanja napustio je Makarsku zbog neslaganja s vodstvom kluba.

Saša Babić pak napušta Novo Vrijeme Apfel nakon dvije sezone provedene podno Biokova. Ovaj bivši hrvatski reprezentativac u bogatoj karijeri nosio je dres Kijeva, Pearofana, Splita i Mostara SG, a povratak u Premijer ligu BiH se spominje kao najrealnija opcija za ovog 31-godišnjeg igrača.

Nakon svih navedenih odlazaka, sasvim je izvjesno da će bivši dvostruki prvak Hrvatske u novu sezonu ući u nešto slabijem izdanju.

O nama Luka Mladinić

avatar

Moglo bi vas zanimati

PREDSTAVLJAMO | Futsal Gorica – novi taurus u gradu

Jučer je na društvenim mrežama osvanuo novi hrvatski futsal klub, čija je pojava zaintrigirala javnost. …

Luka Suton: Mislim da imamo kvalitet za plasman na Svjetsko

Luka Suton nakon dvije sezone napušta nebesko plave. Pridružit će se Blagi Gašparu u talijanskoj Mantovi, …