Aktualno

Crnici i Štrli nagrade grada Šibenika za 2018.godinu!

Sinoć je u šibenskom kazalištu održana svečanost proglašenja najboljih sportaša grada Šibenika za 2018.godinu, a šibenski prvoligaš Crnica doživjela je jedan od najvećih trenutaka u svojoj povijesti. Naime, šibenski je prvoligaš proglašen najboljom momčadi, a trener Mladen Perica-Štrla najboljim trenerom u 2018.godini! Također, nagrađene su i mlade nade Crnice u kategoriji perspektivni sportaši, s to su Niko Matić, Filip Vukšić i Marin Muselinović.


Na manifestaciji proglašenja najboljih sportaša u organizaciji Zajednice sportova Grada Šibenika uvodno su se obratili predsjednik Zajednice sportova Grada Šibenika Joško Jurić, gradonačelnik Željko Burić, župan Goran Pauk, pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora Siniša Krajač te uputili čestitke nagrađenima.
Podsjetimo, Crnica je u prošloj sezoni postigla povijesni uspjeh plasmanom u polufinale doigravanja za prvaka Hrvatske, te je zavrijedila ovu nagradu kao i Mladen Perica-Štrla koji je kao trener potpisnik tog rezultatskog ostvarenja.
Upravi, stožeru i igračima šibenske Crnice u ime redakcije CROfutsala čestitamo na ovom priznanju, koje će zasigurno biti motiv više za nastavak dobrih igara i rezultata u ovoj sezoni. Čestitamo!!!

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Gudasić novo pojačanje Vrgorca!

Nakon što se iz Uspinjače Gimke u Vrgorac, svoj matični klub vratio Marko Vuković, danas je redove …

Hans Matić novi je trener Squarea!

Hans Matić novi je trener dubrovačkog Squarea! Odluka je to Uprave kluba, te će dosadašnji …