CROfutsal osnažio svoje redove uoči nastavka natjecanja

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas kako je naša ekipa od jučer bogatija za dva nova člana. Marin Kraljević i Luka Mladinić novi su članovi naše ekipe, čime smo načinili velik korak u nastojanjima da okupimo što kvalitetniji tim kako bismo našim čitateljima omogućili još bolji i kvalitetniji sadržaj na našim stranicama.

Luka Mladinić je 25-godišnji Splićanin koji trenutno studira novinarstvo u Zagrebu. Već 4 godine ponosni je član ‘futsal obitelji’ splitskog Universitasa. Luka je veliki ljubitelj sporta, posebno Hajduka, a u slobodno vrijeme bavi se fotografiranjem, te su njegove fotografije često krasile službeni Facebook Universitasa. Samim time vjerujemo da ćemo s Lukom uz kvalitetne članke dobiti i još kvalitetnije fotografije.

Fotografija Renate Pezzija.

 

Marin Kraljević je 29-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije, zaposlen u jedno IT-tvrtki u Splitu. Marin je podpredsjednik i budući predsjednik studentske udruge ESN Split. Poput Luke, i Marin je dio obitelji ‘Universitas’, a futsal-novinarstvo već je iskusio pisanjem za HRfutsal i Futsal Balkan. CROfutsal je novi izazov za Marina koji vjeruje da našim čitateljima može ponuditi mnoštvo zanimljivih sadržaja.

Fotografija ESN Split.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Kristijan Grbeša: „Nadamo se osvajanju naslova prvaka…”

Futsal Dinamo je sjajno ušao u nastavak prvenstva. Momčad Alena Jukića je najprije na svom …

Josip Suton: ‘Ukoliko pobijedi u četvrtfinalu, Vrgorac će biti favorit za titulu!’

Vrgorac nije dobro ušao u nastavak prvoligaške sezone. ‘Nebeskoplavi’ su pretrpjeli poraze od Uspinjače Gimke …