Futsal kakav još niste vidjeli

Prvi Red Bull Mrak Futsal, najuzbudljiviji malonogometni turnir ikada viđen, održat će se 13. travnja u športskoj dvorani Martinovka s početkom u 20:00 sati.

Četiri će momčadi zaigrati najmasovniji dvoranski sport u dosad neviđenim uvjetima – u potpunom mraku, opremljeni reflektirajućim dresovima.
S obzirom na činjenicu da futsal slovi kao studentski sport, sudionici ovog turnira će biti upravo studenti.

Tako će snage odmjeriti predstavnici najjačih ekipa Sveučilišne futsal lige Zagreba, momčadi FER-a, KIF-a i VERN-a. Domaćin ovog turnira je malonogometni klub Alumnus, momčad u čijem sastavu igraju gotovo isključivo studenti! Klub je svoju povijest počeo pisati 2002. godine kao fakultetska ekipa, a već je u sezoni 2011./2012. ponosno koračao prvoligaškim parketima.
Neposredno prije finalne utakmice posjetitelji će imati priliku vidjeti kako se u mraku snalaze ženske futsal ekipe Kineziološkog i Ekonomskog fakulteta.
Zabava je zajamčena! Gledatelji će moći uživati u utakmici u mraku, dok će igrači na terenu pokazati umijeće zabijanja golova i preciznost dodavanja pod LED svjetlom uz reflektirajuće dresove. Atmosferu će dodatno zagrijati vrhunski DJ.
Ulaz je besplatan za sve zainteresirane. Naravno, bez svjetiljki!
Više informacija o događaju možete pronaći na www.redbull.hr ili www.mnkalumnus.com te na Facebook stranici www.facebook.com/MNKalumnus1 .

 

mrak futsal.jpg

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

VIDEO | Trofej CROfutsal – Priča o Tihomiru Novaku

Tihomir Novak proglašen je najboljim igračem Hrvatske u 2019.godini! U tradicionalnom izboru CROfutsala Novak je …

Dogovorena suradnja CROfutsala i Aurelie!

CROfutsal magazin i vinkovačka Aurelia potpisali su tijekom reprezentativnih kvalifikacija u Osijeku ugovor o suradnji, …