Početna | - Naslovna | TOP TIM i CROfutsal objavljuju suradnju!

TOP TIM i CROfutsal objavljuju suradnju!

S ponosom objavljujemo kako je uredništvo našeg magazina dogovorilo novu suradnju. TOP TIM šibenski je web-shop koji je futsal javnosti dobro poznat kao tehnički pokrovitelj ligaškog natjecanja najmlađih uzrasnih kategorija. Naime, na šibenskim Meterizama već godinama se održava ligaško natjecanje pionira i tića (najmlađe kategorije) u organizaciji šibenske Crnice, a TOP TIM kao tehnički pokrovitelj od prve sezone prati ovo natjecanje. “Top Tim Futsal Liga” igra se već šestu sezonu, a iz sezone u sezonu sve je više zainteresiranih klubova za sudjelovanjem u ovom natjecanju. Tako je “Top Tim Liga” davno izašla izvan okvira šibenskog područja, te na Meterizama nastupaju najmlađi uzrasti Splita, Vrgorca, Olmissuma, Kijeva…

Top Tim osnovan je s ciljem da sportskim klubovima i društvima omogući kvalitetnu sportsku opremu po povoljnim i pristupačnim cijenama te da im pruži podršku u daljnjem radu i razvoju, jer ponekad nije bitna samo sportska oprema nego i ljudi koji će stati iza Vas i Vašeg projekta.
Top Tim je distributer brandova sportske opreme poput Zeusa i Jome, a od nove godine postali su distributeri Macrona i Adidasa. Uz sportsku odjeću, nude i širok spektar sportskih rekvizita za sve vrste sportova, za profesionalce i rekreativce.
Vrijedi napomenuti da je Top Tim ove sezone po treći put pokrovitelj nagrade “TROFEJ CROFUTSAL” za najboljeg igrača Hrvatske, a kreativnost koju Top Tim potiče trebala bi doći do izražaja slijedeće godine kada će najbolji futsal-igrač Hrvatske primiti posebno dizajnirani trofej kao plod suradnje CROfutsala i Top Tim-a.
Želja Top Tim-a je stalno napredovanje i ispunjavanje različitih želja klijenata u različitim sportovima, stoga Vas pozivamo da kontaktirate Top Tim i provjerite njihove mogućnosti!

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Teo Strunje: ‘Još uvijek vjerujem da se prvenstvo može dovršiti’

Razgovarali smo s Teom Strunjom, trenerom Novog Vremena Apfel, aktualnog prvaka Hrvatske koji nakon 15 …

Mladen Perica-Štrla: ‘Ne vjerujem da će se prvenstvo nastaviti…’

Mladen Perica-Štrla trener je šibenske Crnice, koja ove sezone bilježi sjajne rezultate. Šibenčani trenutno drže …