Hrvatska i Srbija igrali susret zatvoren za javnost!

Večeras su u Beogradu Hrvatska i Srbija odigrali prijateljsku utakmicu zatvorenu za javnost. Prema dogovoru, odigrana je trening utakmica zatvorenog tipa u kojoj je rezultat bio u drugom planu, te se nije ni bilježio na semaforu.
Kontaktirali smo izbornika naše reprezentacije Matu Stankovića koji nam je rekao kako su prema dogovoru priliku dobili svi igrači izuzev Babića i Đuraša koji zbog ozljeda nisu konkurirali za nastup. O rezultatu Stanković nije želio govoriti poštivajući dogovor kako je rezultat u ovoj provjeri u drugom planu, te da se isti neće objavljivati. No jedna je kladionica u svoju ponudu uvrstila ovu utakmicu, te tako doznajemo kako je susret okončan rezultatom 2:2! CROfutsal doznaje kako su strijelci za Hrvatsku bili Grbeša i Matošević, dok su za Srbiju zabili Rakić i Aleksić.
Prema dogovoru, utakmica je odigrana u 3 poluvremena, a spomenutim je rezultatom okončano “regularnih” 40 minuta. No ipak, poštujmo želje stožera obe reprezentacije i ostavimo rezultat po strani. Srbiji je susret s Hrvatskom poslužio kako još jedna u nizu kvalitetnih provjera za europsko prvenstvo kojem će biti domaćini slijedeće godine. Hrvatska je pak u Srbiji dobila vrlo dobru generalnu probu za kvalifikacijske susrete u Dubrovniku, te ne sumnjamo kako je izbornik Stanković uvidio na koga i u kolikoj mjeri može računati u kvalifikacijama. Na koncu, spomenimo i kako od igrača sa popisa u Srbiju nije otputovao Bajrušović koji se ozlijedio u prvenstvenom ogledu Novog Vremena i Nacionala.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Luketin: “Dream team ove sezone je za mene Olmissum!”

Uoči posljednje utakmice 1. HMNL ove sezone i finala između Novog Vremena i Olmissuma smo se javili našem reprezentativnom golmanu …

Despotović napušta Square i preuzima talijansku Mantovu

Dan nakon što je porazom u polufinalu doigravanja u Makarskoj za dubrovački Square okončana ova …