Aktualno
Početna | - Naslovna | Reprezentacija se u oslabljenom izdanju okupila u Zagrebu!

Reprezentacija se u oslabljenom izdanju okupila u Zagrebu!

Hrvatska malonogometna reprezentacija okupila se dana u Zagrebu, odakle će sutra otputovati u kazahstanski Almaty gdje će odigrati dva prijateljska ogleda protiv domaćina. Hrvatski su reprezentativci večeras odradili trening u dvorani “Sutinska vrela”, no iz reprezentacije nam dolaze vijesti o novim kadrovskim promjenama.
U odnosu na reprezentativni popis koji je jučer objavljen, došlo je do manjih izmjena. Među raspoloživim igračima nisu Davor Kanjuh, Kristijan Postružin i Vedran Matošević, a nova imena na popisu putnika su Filip Kosor i Ante Ćorluka.
Kanjuh je u prvenstvenom derbiju protiv Novog Vremena Apfel u duelu s Kazazićem zadobio posjekotinu arkade, pa iako su se u stožeru do poslijednjeg trena nadali kako će Kanjuh biti spreman za nastup, njegov nastup ipak nije moguć. Matošević je u derbiju odigrao zapaženu rolu, no nije se stavio na raspolaganje izborniku Stankoviću opravdavši svoj nedolazak ozljedom. Ozljeda je razlog zbog kojeg izbornik ne može računati ni na Postružina, premda su se pojavile informacije kako mu klub ne odobrava odlazak na ovo reprezentativno okupljanje.
Ostaje za vidjeti što može Hrvatska u znatno oslabljenom izdanju protiv jedne od ponajboljih europskih reprezentacija. U odsustvu nekoliko stožernih reprezentativaca (Marinović, Suton, Novak…) velik je teret na leđima igrača koji do sada nisu igrali značajniju ulogu u reprezentativnom dresu, no velika je to i prilika svim igračima da se izbore za značajniju ulogu.

Fotografija Lée Higuite.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Josip Suton: “Splitu hvala na svemu, a Vrgorac je novi izazov!“

Josip Suton sredinom je srpnja predstavljen kao veliko pojačanje Vrgorca. Nakon dugih 9 sezona popularni …

Ivo Jukić nastavlja karijeru u nekadašnjem talijanskom prvaku!

Nakon epizode u belgijskom Mouscronu naš vratar Ivo Jukić vraća se u Italiju. Nekadašnji talijanski …