Stanković objavio popis za dvoboje s Ukrajinom!

Hrvatska reprezentacija okuplja se u nedjelju u Zagrebu, odakle će otputovati u Ukrajinu, gdje će protiv domaćin odigrati dvije prijateljske utakmice. Izbornik Mato Stanković objavio je popis igrača na koje računa za ovu reprezentativnu akciju. Premda je izbornik imao želju da od Ukrajine naša reprezentacija započne s okupljanjima u najjačem sastavu, okolnosti su takve da se i ovoga puta reprezentacija okuplja u znatno oslabljenom sastavu. Luketin se u ponedjeljak nakon dugo vremena vratio na parket, Jelovčić je zbog ozljede koljena izvan pogona, kao i Postružin koji je ozlijeđen već duže vrijeme. Zbog problema s ozljedama na popisu nema Perića i Marinovića, dok je Novak odsutan zbog nastupa za klub u četvrtfinalu doigravanja. Tako će reprezentacija (kao i na poslijednjim nastupima u Kazahstanu) nastupiti znatno oslabljena, a od pozvanih igrača vrijedi izdvojiti premijerne pozive Nikoli Gudasiću, koji je na sebe skrenio izbornikovu pozornost dobrim nastupima na završnom turniru kupa, te Franu Vukeliću koji je poziv zaslužio sjajnim igrama u kvalifikacijama U19-reprezentacije.
Izbornikov popis donosimo u nastavku:

Filip Bašković
Zoran Primić
NOVO VRIJEME APFEL
SQUARE
Stjepan Perišić
Davor Kanjuh
Kristian Čekol
Fran Vukelić
David Mataja
Nikola Gudasić
Duško Martinac
Luka Suton
Maro Đuraš
Josip Jurlina
Josip Suton
Matej Horvat
OLMISSUM
FUTSAL DINAMO
FUTSAL DINAMO
FUTSAL DINAMO
USPINJAČA GIMKA
USPINJAČA GIMKA
VRGORAC
VRGORAC
SQUARE
SPLIT
SPLIT
CIVITELLA COLORMAX SIKKENS A5

Uz izbornika Stankovića stručni stožer čine trener Marinko Mavrović, liječnik Krešimir Kolić, fizioterapeut Branimir Anić i team manager Siniša Bačić, dok su predstavniciHrvatskog nogometnog saveza član Komisije za mali nogomet Boris Durlen i vođa delegacije Alojzije Šupraha.
Okupljanje reprezentacije je 07.travnja (nedjelja) u zagrebačkom hotelu Laguna, a reprezentacija će u nedjelju odraditi večernji trening. Dan kasnije zakazan je let za Ukrajinu, gdje će 09. i 10.travnja u Zaporožju odigrati dvoboje s Ukrajinom. Oba susreta na rasporedu su u 18:00 sati, a u četvrtak (11.travnja) je planiran povratak u Hrvatsku.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Novo Vrijeme preko Alumnusa do polufinala doigravanja

Novo Vrijeme Apfel je korak blie obrani naslova prvaka Hrvatske. Momčad Tea Strunje je u …

Vladimir Bebek rekao zauvijek zbogom futsalu

Nakon što je Vrgorac porazom u četvrtfinalu doigravanja od Olmissuma okončao ovu sezonu, razgovarali smo …