Početna | - Naslovna | U-21 | Mavrović: “U Belgiju idemo bez imperativa!”

U-21 | Mavrović: “U Belgiju idemo bez imperativa!”

Hrvatska U-21 malonogometna reprezentacija okuplja se slijedećeg tjedna u Zagrebu, odakle će se uputiti u Belgiju na međunarodni turnir. Mjesto odigravanja turnira je Liege, a uz domaćina i našu reprezentaciju na turniru sudjeluje i reprezentacija Italije. Trebao je to biti turnir 4 nacije, no Rumunjska reprezentacija odustala je od nastupa.
Našu reprezentaciju na ovom će okupljanju voditi Marinko Mavrović, prvi pomoćnik izbornika Stankovića u A-reprezentaciji. Reprezentacija se okuplja 13.01 u Zagrebu, a dan kasnije planiran je polazak za Belgiju. Nakon što će naša reprezentacija naredna 2 dana odigrati susrete s domaćinom i Italijom, 17.01 je slobodan dan, a 18.01 planiran je povratak u Hrvatsku.
Popis reprezentativaca koji putuju u Belgiju Vam donosimo uskoro, a u najavi ovog okupljanja kratko smo razgovarali s Marinkom Mavrovićem koji je kratko za CROfutsal iznio svoja razmišljanja uoči okupljanja.

“Na ovom okupljanju ne možemo računati na igrače rođene ’93.godine, stoga u Belgiju odlazimo u oslabljenom izdanju bez nekoliko vrlo bitnih igrača poput Pandurevića, Horvatha i Ziberija. Ne možemo računati ni na Postružina, a velik dio momčadi činit će mlađi igrači koji su tek izišli iz kadetskih uzrasta. U Belgiju idemo bez imperativa, a prilika je ovo da vidimo na koga u budućnosti možemo računati. Ovo okupljanje, kao i prethodna okupljanja U-21 reprezentacije, dobra je prilika da se izvrši selekcija za U-21 reprezentaciju!”

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

Poznat popis 14 igrača Hrvatske za kvalifikacijske dvoboje

HNS je objavio popis od 14 igrača s kojima naša reprezentacija ulazi u kvalifikacijske dvoboje …

Kvalifikacije za SP | Traže se prva četiri putnika za Litvu…

Ovog tjedna započinje završni boj europskih reprezentacija za Svjetsko prvenstvo koje će se od 12.rujna …