Početna | - Naslovna | Duba Konavoska i Sveti Josip u kvalifikacijama za 2.HMNL-jug!

Duba Konavoska i Sveti Josip u kvalifikacijama za 2.HMNL-jug!

Slijedećeg tjedna na rasporedu su kvalifikacijske utakmice za plasman u 2.HMNL-jug! U 2.HMNL-jug ove je sezone od natjecanja odustao MNK Metković, a upražnjeno mjesto popunit će pobjednik ovog dvoboja.
Sveti Josip je prošle sezone kao prvak Splitsko-dalmatinske županijske lige sudjelovao u kvalifikacijama za 2.HMNL-jug, no u konkurenciji Ćilipa i Heroja iz Vodica ostali su za korak prekratki te su Vodičani izborili plasman u 2.HMNL-jug! Ove sezone nema predstavnika Šibenske županije, te ćemo novog drugoligaša dobiti u srazu dubrovačkog i splitskog županijskog ligaša.
Prvi susret na rasporedu je u utorak 17.svibnja u dvorani OŠ Gruda s početkom u 19:00 sati, a uzvrat je 3 dana kasnije (petak) u solinskoj dvorani na Bilankuši s početkom u 19:30 sati! Kao delegati susreta određeni su povjerenici županijskih liga, Luka Klaić i Miroslav Dugeč, a o ishodima susreta čitajte na našim stranicama.

Futsal.hr online trgovina - sve za mali nogomet na jednom mjestu

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

HNS objavom na službenim stranicama podržao Trofej CROfutsal

Hrvatski nogometni savez i ove je godine podržao CROfutsalov izbor za najboljeg igrača Hrvatske. Krovna …

Olmissum konačno porazio “studente” za skok na vrh ljestvice!

Omiški Olmissum prekinuo je prokletstvo u međusobnim dvobojima sa splitskim Universitasom. Iako bez kartoniranih Luketina …