Aktualno

Zagreb | Počinje 1.županijska futsal liga

Odlične vijesti stižu iz Zagreba. Naime, nakon što smo to najavili početkom ljeta na našim stranicama sada je stigla i službena potvrda da će  1.županijska futsal liga (prvenstvo grada Zagreba u futsalu) za sezonu 2014./2015.god. u kategoriji seniora započeti krajem mjeseca rujna 2014.god.(planirani početak 29.09.2014.).
Mogućnost nastupanja imaju klubovi registrirani u ZNS-u, druge ekipe (mlade ekipe) klubova koji nastupaju u 1.HMNL i 2.HMNL, te klubovi registrirani u susjednim županijama a ne natječu se u 1.HMNL, i 2.HMNL.
Sustav natjecanja je dvokružni bod sistem,  a sve utakmice će se igrati u sportskoj dvorani Sutinska Vrela Podsused. Sve troškove dvorane pokriva ZNS-a a utakmice će se igrati ponedjeljkom od 16h-20h.
Planirani datum plenuma 1.ŽMNL za  utorak 23.09.2014.god., u prostorijama Zagrebačkog nogometnog saveza Frankopanska ulica 2/III kat.s početkom u 17 h. Voditelj natjecanja Robert Grdović pozvao je sve zainteresirane da do plenuma 23.09.2014.izvrše registraciju kluba i igrača, te da popunite prijavu za ligu što prije moguće.
Sve informacije mogu se dobiti slanjem upita voditelju natjecanja:
Robert Grdović 
Voditelj futsala ZNS-a
Horvaćanska cesta 39
10 000 Zagreb
Mob:099/5225-984 

 

O nama Ivica Ojvan

avatar
Osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

PREDSTAVLJAMO | Futsal Gorica – novi taurus u gradu

Jučer je na društvenim mrežama osvanuo novi hrvatski futsal klub, čija je pojava zaintrigirala javnost. …

Luka Suton: Mislim da imamo kvalitet za plasman na Svjetsko

Luka Suton nakon dvije sezone napušta nebesko plave. Pridružit će se Blagi Gašparu u talijanskoj Mantovi, …