18.9 C
New York
spot_img
spot_img

1.HMNL | 1.kolo | Brodosplit inženjering – Muć Bitumina = 4:0 (0:0)

Objavljeno:

Split, 01.10.2010.god., mala dvorana SC Gripe
BRODOSPLIT INŽENJERING – MUĆ BITUMINA = 4:0 (0:0)
GLEDATELJA: 100
SUCI: Ćiro Ugrin, Romeo Ajduković, Robert Kulušić
DELEGAT: Ante Vetma
MJERITELJ VREMENA: Stipe Barišić

BRODOPLIT INŽENJERING: Jukić, Burđelez, Juras, Lucić, Osibov, Suton, Jurlina, Laura, Maretić, Marinović, Bajrušević, Omrčen; trener: Mato Stanković
MUĆ BITUMINA: Rogić, Olujić, Kovač, Bašić, Granić, Piplica, Marasović, Vrdoljak, Nasup, Krolo; trener: Branko Granić

STRIJELCI: 1:0 Marinović (23.min.), 2:0 Marinović (33.min.), 3:0 Suton (35.min.), 4:0 Suton (37.min.)
IGRAČ UTAKMICE: Dario Marinović (BRODOSPLIT INŽENJERING)
———————————————————————————————————————
Brodosplit inženjering je znatno teže nego što se moglo očekivati došao do pobjede protiv u ovoj sezoni bitno oslabljene Muć bitumine. Naime, velika većina prošlogodišnjih igrača napustila je Muć bituminu, te su od lani standardnih igrača ostali tek Bašić i Piplica, dok su prvoj momčadi priključeni juniori, a neki igrači koji su lani bili u drugom planu ove će sezone imati znatno veću minutažu. S druge strane, redove “inženjera” napustili su Banić i Rožić, dok su nova lica Jurlina i Suton, te trener Mato Stanković.
Usprkos terenskoj inicijativi, domaćin je teško lomio dobar otpor gostiju. U 4.minuti bilježimo udarac izvana Bajruševića koji pogađa gredu, a isti je epilog i 2 minute kasnije kada je pucao Marinović. U 8.minuti slobodni udarac s 12 metara Sutona vratar rogić skreće u vratnicu. Minutu kasnije Granić proigrava kovača koji izlazi sam pred Jukića no nije imao snage za kvalitetan udarac. U 10.minuti Vrdoljak se lijepo oslobodio i s lijeve strane izlazi sam pred jukića no puca pored suprotne vratnice. U 17.minuti Olujić petom gura kovača u situaciju 1 na 1 no ovaj još jednom ne uspijeva savladati Jukića. Na odmor se tako otišlo bez golova, no unatoč inicijativi domaćina, izglednije prilike propustili su gosti.
No u nastavku smo vidjeli znatno boljeg domaćina i pad u igri gostiju. već u 23.minuti Suton proigrava Marinovića koji ostaje slobodan na 5-6 metara s lijeve strane i savladava Rogića za 1:0! U 29.minuti udarac bajruševića zahvaća bašića i odsijeda na vratnici. Minutu kasnije Granić izlazi sam pred Jukića no ometan s leđa puca pored gola. U 33.minuti Marinović s 9 metara s lijeve strane velemajstorski kroz noge Granića pogađa suprotni kut nemoćnog Rogića za 2:0! Minutu kasnije Laura je izašao sam pred Rogića koji brani njegov udarac. U 35.minuti Suton iz slobodnog udarca sa 7 metara silovito zabija za 3:0, a isti igrač zabija i za konačnih 4:0, nakon što je Granić izgubio loptu pred svojim golom. U 39.minuti veliku priliku je propustio mladi omrčen kada u situaciji 1 na 1 puca preko gola.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave