Fabet kladionica
U poslijednjem susretu 13.kola 1.HMNL, "redizajnirana" momčad MUĆ BITUMINE je upisala vrijednu pobjedu protiv USPINJAČE. Susret je odigran u Solinu, u dvorani na Bilankuši, a u momčadi domaćina nastupala su tek 4 igrača koja su igrala glavninu dosadašnjeg dijela natjecanja.

1.HMNL | 13.kolo | Muć Bitumina – Uspinjača = 5:3 (2:1)

Solin, 12.01.2011.god., 1.HMNL, 13.kolo

MUĆ BITUMINA – USPINJAČA = 5:3 (2:1)
DVORANA: SD Bilankuša
GLEDATELJA: oko 100
SUCI: Andrej Topić, Ćiro Ugrin, Stipe Zec
DELEGAT: Tomislav Raboteg
MJERITELJ VREMENA: Miroslav Dugeč

MUĆ BITUMINA: Mišo Lončar, Đemal Nasup, Mate Olujić, Marin Pejovski, Jurica Alfirević, Stipe Vrdoljak, Branko Granić, Mladen Rožić, Dino Marić, Martin Nonković, Antonio Gracin

USPINJAČA: Alen Jukić, Matija Đulvat, Amir Šoša, Denis Ramljak, Mario Modrušan, Kristijan Grbeša, Željko Petrović, Vedran Matošević

STRIJELCI: 1:0 Rožić (5.min.), 1:1 Petrović (14.min.)-pen., 2:1 Vrdoljak (16.min.), 3:1 Mladen Rožić (24.min.), 4:1 Nasup (28,min.), 4:2 Đulvat (32.min.), 4:3 Grbeša (40.min.), 5:3 Rožić (40.min.)

ŽUTI KARTONI: Olujić (20,min.), Alfirević (24.min.), Marić (32.min.)- MUĆ BITUMINA
Šoša (14.min.), Matošević (24.min.)- USPINJAČA

CRVENI KARTONI: Olujić (40.min.)- MUĆ BITUMINA
Šoša (37.min.)-drugi žuti- USPINJAČA

IGRAČ UTAKMICE: Mladen Rožić (MUĆ BITUMINA)
———————————————————————————————————————————————————————

U poslijednjem susretu 13.kola 1.HMNL, “redizajnirana” momčad MUĆ BITUMINE je upisala vrijednu pobjedu protiv USPINJAČE. Susret je odigran u Solinu, u dvorani na Bilankuši, a u momčadi domaćina nastupala su tek 4 igrača koja su igrala glavninu dosadašnjeg dijela natjecanja. Uz već ranije pristiglog Juricu Alfirevića, koji je proteklih sezona nastupao za INERO, zvučna su imena Miše Lončara i Mladena Rožića. Lončar je dugogodišnji vratar BRODOSPLITA, a lani je branio boje TORCIDE, dok je Rožić došao iz redova ambicioznog drugoligaša Solina, a lani je nastupao za BRODOSPLIT. Ostale prinove su iz redova drugoligaša Škvera (Pejovski, Marić, Nonković, Gracin), a njima valja pridodati i U-21 reprezentativca Perišića koji nije nastupio zbog 3 žuta kartona.
Osnažena momčad MUĆ BITUMINE tako je krenula u pohod za očuvanje prvoligaškog ststusa, no vrijeme će pokazati da li je prekasno za povratak. Previše je bodova izgubljeno, no ova je pobjeda zaista bila neophodna da bi momčad nakon kadrovskih promjena zadržala pozitivnu atmosferu.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Jefferson Breno Ferreira Alves – novi Brazilac u Makarskoj!

Novo Vrijeme je danas predstavilo novo pojačanje za sezonu koja je pred nama. Brazilac Jefferson …

Luka Tešija iz Belgije prelazi u redove Squarea!

Nakon Daria Marinovića, Zorana Primića i Denisa Totoškovića, dubrovački Square danas je predstavio novo pojačanje …