logo 1. HMNL
1. HMNL

1.HMNL | 5.kolo | Najava

Poradi blagdana Svih Svetih, svi susreti 5.kola 1.HMNL su na rasporedu u subotu 2.studenog. Derbi kola na rasporedu je u Vrgorcu gdje gostuje Nacional, a u nastavku Vam donosimo kompletan raspored uz kratku najavu. U ovom kolu slobodna je ekipa Solin Staročeško.

CROfutsal 1.HMNL logo
1. HMNL

02.11.2013., SD Murterski škoji, 19:00
MURTER – KIJEVO JAKO SPORT

Domaćin Murter ove godine je krenuo odlično u sezonu i nakon 4 odigrana kola imaju 7 bodova. No treća pozicija koju držte sve je samo ne sigurna pogotovo kada se uzme u obzir da je rani dio sezone i da Murter i Novi Marof koji je na 8. poziciji dijeli samo 3 boda. Ipak pobjeda nad Uspinjačom u Zagrebu najava je dobre forme ove momčadi. 5 kolo i Kijevo koje je tek u prošlom kolu ostvarilo prvu pobjedu dobra su prilika da pobjegnu iz gužve na sredini tablice.

 

02.11.2013., SD Dom športova, 19:00
VRGORAC – NACIONAL

Nitko u Vrgorcu više ne krije da su upali u krizu rezultata. Momčad koja se dva puta borila za naslov prvaka sada je na zadnjoj poziciji bez iti jedne pobjede. Moglo bi se stoga reći da aktualni prvak države dolazi u najgorem trenutku. Nacional je još u naletu nakon što su u prošlom kolu pregazili vodeći Square sa čak 6:0 i u ovoj utakmici su definitivno favoriti. No Vrgorac je gostovanje koje nitko ne može smatrati lakim i pred fanatičnim Kamenjarima domaćini će zasigurno skupo prodati svoju kožu.

 

02.11.2013., SD Martinovka, 19:00
ALUMNUS – NOVI MAROF

Alumnus je konačno dočekao utakmicu pred domaćom publikom. Znajući da su gostovanja njihova boljka, 4 boda iz tri gostujuće utakmice možda se i ne čini toliko loše, no teško da će to zadovoljiti ovaj ambiciozni klub. Sada im na domaći teren dolazi Kefa i neugodni Novi Marof koji im je i direktni konkurent na tablici. Gosti igraju dobro, a domaćinima treba pobjeda na domaćem terenu za podizanje samopouzdanja što je odlična najava za ovu utakmicu.

 

02.11.2013., SD Zrinjevac, 20:00
OSIJEK KELME – NOVO VRIJEME APFEL

Osijek je još jedna momčad u ovoj skupini od 4 boda na tablici i kao svima treba im pobjeda da bi izašli iz te šume klubova. U prošlom kolu gostovanje u Novom Marofu nije bilo uspješno te im je sada prilika da goste iz daleke Makarske pobjede na domaćem terenu.  Gosti pak dolaze sa velikim samopouzdanjem jer su velikim sportskim rivalima iz Vrgorca odnijeli tri boda. Još tri boda sa nekog gostovanja bi zasigurno pomoglo u bijegu sa donjeg dijela tablice.

 

02.11.2013., SD Gospino polje, 20:30
SQUARE – USPINJAČA

Square je vodeća momčad prvenstva no zasigurno su uzdrmani nakon visokog poraza u prošlom kolu od direktnog pretendenta na njihovu poziciju. Sada im na domaći teren dolazi još jedan povratnik u 1.HMNL Uspinjača. Remi sa Nacionalom i velika pobjeda nad Kijevom jasan su pokazatelj da Uspinjača može, no Square ne bi trebao bježati od statusa favorita i ovakve domaće utakmice moraju dobivati ukoliko žele zadržati prvu poziciju.

 

O nama Ivica Ojvan

avatar
Ivici Ojvan je osnivač CROfutsal online futsal magazina. Na portalu radi kao tehnički administrator i novinar.

Moglo bi vas zanimati

Niko Vukmir: “Mislim da ćemo svima biti neugodan protivnik!”

Nakon odlično odigrane utakmice protiv dubrovačkog Squarea, Futsal Pula susrest će se s trenutnim prvacima, …

Duje Kustura: “Kao branitelje naslova ne interesira nas ništa osim pobjede.”

Aktualni prvak, omiški Olmissum u prošlom kolu poražen je u gostima kod Vrgorca s 3:1. …