1.HMNL | Današnji susreti uživo uz livestream

Jučerašnjim dvobojima Universitasa i Squarea, te Vrgorca i Uspinjače Gimke, započeo je proljetni dio prvoligaške sezone. Dvoboj sa splitskih Gripa mogli ste uživo pratiti putem livestreama, dok je dvoboj iz vrgoračkog Doma sportova bio u izravnom prijenosu na ArenaSport-u. Danas su na rasporedu preostala tri susreta 10. kola 1.HMNL, a sva tri susreta moći ćete pratiti u izravnim prijenosima putem livestreama. Sjajna je to vijest za sve ljubitelje futsala, jer svi susreti prvog proljetnog kola biti će u izravnom prijenosu.


Dvoboj Osijeka i Alumnusa na rasporedu je od 16:00 sati, a izravan prijenos susreta možete pratiti na Facebook stranici “bijelo-plavih”. Dvoboj je to koji je predsjednik Osječana Tomislav Ciković najavio kao utakmicu sezone za “bijelo-plave”, a za naš magazin susret su iz redova Alumnusa najavili Jakov Ungarov i Mateo Vlatković.

 

U 19:30 sati na rasporedu je dvoboj iz šibenskog Baldekina gdje Crnica dočekuje Olmissum. Susret je to koji nosi epitet derbija kola, te će ga uživo u Šibeniku pratiti i naša ekipa. Očekujte stoga na našim stranicama fotogaleriju kao i izjave aktera nakon susreta. Podsjetimo se što su u najavi susreta za CROfutsal izjavili igrač Crnice Roko Burčul i trener Olmissuma Duje Maretić.

 

Prvo proljetno kolo će u Sutinskim vrelima zaključiti Futsal Dinamo i Novo Vrijeme Apfel. Susret je to koji također nosi epitet derbija, dvoboj gdje zagrebački “modri” traže pobjedu kojom bi se izjednačili s Makaranima na 2. mjestu ljestvice. Utakmica je na rasporedu s početkom u 20:00 sati uz izravan prijenos na YouTube kanalu Futsal Dinama, a klikom na riložene linkove pročitajte što su u najavi susreta za naš magazin izjavili Kristian Čekol iz Futsal Dinama i Duje Bajrušović iz redova Novog Vremena Apfel.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Josip Grubeša: “Nadamo se novim bodovima!”

U trećem kolu 1.HMNL Alumnus se s gostovanja u Šibeniku vratio kući s tri boda. …

Blago Gašpar: “Vjerujem da ćemo se protiv Universitasa vratiti na pobjednički kolosijek!”

Prva hrvatska malonogometna liga došla je do četvrtog kola. Kao i uvijek na rasporedu je …