Fabet kladionica

1.HMNL | HFL vs HNS | Sastanak

Na adresu redakcije stigla je obavijest  o sastanku vodećih ljudi HNS-a, predvođenih sa g. Šukerom, i predstavnika klubova 1. HFL te komisije za Futsal. U nastavku dopis prenosimo u cijelosti. Više o budućnosti hrvatskog futsala znati ćemo nakon sastanka…

Poštovani,

U ponedjeljak 21.1. u 10 sati u Hrvatskom nogometnom savezu u Rusanovoj održati će sastanak predstavnika klubova 1.Hrvatske futsal lige, komisije za Futsal HNS-a te samog vrha Hrvatskog nogometnog saveza.

Klubovi koji su odlučili bojkotirati nastavak malonogometnog prvenstva od HNS-a traže TV prava i priznavanje Udruge 1.HFL-e koja će umjesto komisije za futsal HNS-a voditi prvu ligu.

HNS će na sastanku predstavljati predsjednik Davor Šuker, Damir Vrbanović, Vlado Iveta i Ante Vučemilović, dok će ispred klubova pregovore voditiIvica Đolo (Nacional Zagreb), Tiho Bralo (Solin), Milan Martulaš (Alumnus) i Srećko Telar (Petrinjčica). Na sastanku će biti  i predsjednik komisije za futsal HNS-a Boris Durlen.

Podsjetimo, na sastanku predstavnika klubova 1.HMNL održanom u Makarskoj klubovi su jednoglasno podržali potrebu ustupanja TV-prava Udruzi 1.HMNL. Na sastanku su bili prisutni predstavnici jedanaest prvoligaša, izuzev predstavnika osječkog prvoligaša (Osijek VBK) koji je opravdao svoj izostanak. Od HNS-a se zahtijevalo očitovanje, a kako se nije udovoljilo zahtjevima prvoligaša klubovi su odlučili bojkotirati nastavak sezone.

Službeno 12.kolo trebalo bi se igrati  18.siječnja no klubovi su odlučni u nastavku bojkota prvenstva sve dok se pregovori ne riješe u njihovu korist.

Predviđeno trajanje sastanka je od 30-60 min.
Srdačan pozdrav!

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

MALI BALUN | Osijek – težnja ka rezultatskoj stabilnosti

Od ove sezone naša novinarka Dora Srzić pisat će kolumne “MALI BALUN”. Prva u nizu …

Olmissum preokretom do pobjede!

U derbi susretu 1. kola 1.HMNL lige Olmissum je preokretom slavio protiv gosta iz Pule. …