1.HMNL | Miloš Stojković u Futsal Puli!

Nakon što je krajem lipnja objavljeno kako odlazi iz redova šibenske Crnice, nismo dugo čekali na objavu novog kluba srpskog reprezentativca Miloša Stojkovića. Ovaj 29-godišnji polivalentni igrač u sljedećoj će sezoni nositi dres novog prvoligaša Futsal Pule.

Miloš Stojković rođen je 03. listopada 1991. godine u Uroševcu, a futsal karijeru započeo je u Vik Naissusu iz Niša. Potpunu igračku afirmaciju doživio je nastupajući za Ekonomac iz Kragujevca, gdje je u pet sezona osvojio isto toliko naslova prvaka. Iz Ekonomca Stojković u sezoni 2018/2019 prelazi u slovenski Maribor, a hrvatska futsal javnost upoznala ga je prije dvije godine kada prelazi u šibensku Crnicu. Stojković je protekle dvije sezone bio ponajbolji igrač Crnice, te će zasigurno predstavljati veliko pojačanje za Futsal Pulu. Dolaskom Stojkovića u Futsal Puli dokazuju kako bi u premijernoj prvoligaškoj sezoni mogli igrati itekako značajnu ulogu.
Uredništvo CROfutsal magazina želi Stojkoviću mnogo sreće i uspjeha u novoj sredini!

Uz Miloša Stojkovića u Futsal Puli su nedavno objavili i dolazak Daniela Moravca. Riječ je o 22-godišnjaku koji u redove “zeleno-žutih” dolazi iz gradskog rivala Verude za koju je u protekloj sezoni u 16 susreta postigao 20 zgoditaka.

S velikim zanimanjem pratit ćemo zbivanja u novom prvoligašu, jer prema najavama očekuju nas nova pojačanja u “zeleno-žutoj” svlačionici.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Splitsko-dalmatinska županijska liga | Odigrani susreti 1. kola

Odigrani su susreti 1. kola Splitsko-dalmatinske županijske lige! Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Trilj protiv momčadi …

2.HMNL-zapad | Otočac uvjerljiv protiv Bjelovara, prva pobjeda UspinjačeGimke

Jučer su odigrana 3 susreta 3. kola 2.HMNL-zapad. Otočac je protiv Bjelovara ostvario uvjerljivu pobjedu, …