Fabet kladionica

1.HMNL | Nacional i Vrgorac u srijedu igraju za finale!

Treća utakmica polufinala između Nacionala i Vrgorca na rasporedu je u srijedu 25.svibnja s početkom u 20:00 sati u zagrebačkom Fusio centru!
Pobjedom nakon produžetaka u uzvratnom susretu, Vrgorčani su izborili majstoricu kreiravši pri tom veliko iznenađenje. Istina, Vrgorac ima vrlo dobru momčad, no s obzirom na igrački kadar Nacionala uza očekivati je bilo da zagrebačka momčad dvokorakom izbori plasman u finale. No Vrgorčani su ostavili srce na parketu i kroz produžetke izborili pobjedu. Ishod je to koji je presudio treneru Grdoviću, jer je trofejni trener i prije polaska iz Tinova grada postao “bivši”. Momčad će do kraja sezone voditi dosadašnji Grdovićev pomoćnik Kujtim Morina koji već ima jedan naslov prvaka ove sezone. podsjetimo, Kujtim je s juniorima Nacionala osvojio naslov prvaka na završnici u Rabu, a sada mu predstoji novi izazov, zasigurno najveći u kratkoj trenerskoj karijeri.
Odlučujuća utakmica za plasman u finale na rasporedu je u srijedu s početkom u 20:00 sati u zagrebačkom Fusio centru, a u nastavku Vam donosimo delegiranje službenih osoba za utakmicu odluke.

Srijeda
25.05.2016.
Zagreb
SD Fusio centar
NACIONAL ZAGREB

VRGORAC
20:00 Prvi sudac: Krešimir Grgurević
Drugi sudac: Tomislav Katinić
Treći sudac: Adin Hasić
Četvrti sudac: Mario Blažin
Delegat: Željko Franić

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …