1.HMNL | Odgođena dva susreta 8. kola!

Pobjeda Olmissuma protiv Futsal Pule u dvoboju osmine finala kupa Hrvatske dovela je do odgode dva prvenstvena dvoboja koji su bili zakazani za predstojeći vikend. Riječ je o dvoboju Olmissum – Novo Vrijeme koji se trebao odigrati u subotu te dvoboju Futsal Pula – Futsal Dinamo koji je bio zakazan za nedjelju.

Završni turnir kupa Hrvatske na rasporedu je između 10. i 12. prosinca, a četvrtfinalni susreti zakazani su za sljedeći tjedan, no s obzirom da Omišani sljedećeg tjedna igraju Elitnu rundu UEFA Futsal Lige prvaka u Lisabonu, dvoboj četvrtfinala kupa protiv Futsal Dinama odigrat će već u subotu na omiškom Ribnjaku. Tako su dvoboji 8. kola 1.HMNL između Olmissuma i Novog Vremena te između Futsal Pule i Futsal Dinama odgođeni, a o novim terminima spomenutih susreta pravovremeno ćemo Vas izvijestiti na našim stranicama. Podsjetimo, Futsal Pula već ima jedan zaostali prvenstveni susret. Riječ je o dvoboju 5. kola protiv šibenske Crnice koji je odgođen zbog pojave koronavirusa u redovima “zeleno-žutih”.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Raspored i najava 9. kola

U sklopu 9. kola 2.HMNL-zapad danas nas očekuju četiri utakmice. Vrijedi svakako izdvojiti utakmicu Jesenje …

2.HMNL-istok | Aurelia do punog plijena u Slavonskom Brodu

Jučer je odigran zaostali susret 8. kola 2.HMNL-istok u kojem je vinkovačka Aurelia osvojila velika …