Fabet kladionica

1.HMNL | Perajica u Murteru, Tustonjić u Solinu!

U zimskom prijelaznom roku bilježimo nove transfere. Ivica Perajica, dosadašnji član Solina prešao je u Murter koji je tako doveo prvo pojačanje ove zime. Perajica je još krajem jesenskog dijela sezone zbog nesuglasica s upravom napustio klub, te je njegov prelazak u redove nekog drugog dalmatinskog prvoligaša bio očekivan. Perajica je “dijete Mejaša”, gdje je stasao pod vodstvom Mladena Perice-Štrle koji će ga trenirati i u Murteru. Štrla dobro poznaje kvalitete 25-godišnjeg Perajice, koji će svojom trkom zasigurno u momčad Murtera unijeti veću dozu agresivnosti.
Uz odlazak Perajice, u Solinu bilježe i jednu prinovu. Riječ je o Ivanu Tustonjiću, dojučerašnjem igraču Kijeva koji je još prošlog ljeta trebao pristupiti Solinu, no njegov se prelazak u momčad s Bilankuše realizirao s polugodišnjim zakašnjenjem. Tustonjić već duže vrijeme trenira sa Solinom, a ovaj 21-godišnji polivalentni igrač zasigurno će dobro doći u rotaciji Boženku Šparu, sportskom direktoru Solina koji od odlaska trenera Nikole Tomičića vodi momčad.
Zimski prijelazni rok otvoren je do 15.02 do kada igrači s istupnicom mogu promijeniti klub.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Bruno Jakovljević napustio Vrgorac i pristupio Futsal Gorici!

Bruno Jakovljević više nije igrač Vrgorca! Objavio je to vrgorački prvoligaš na svojim službenim stranicama, …

Jefferson Breno Ferreira Alves – novi Brazilac u Makarskoj!

Novo Vrijeme je danas predstavilo novo pojačanje za sezonu koja je pred nama. Brazilac Jefferson …