Fabet kladionica
Mladen Perica-Štrla je novi trener MNK Murter! Vijest je to koja je zasigurno neočekivano odjeknula u malonogometnim krugovima nakon velike pobjede Murtera nad Torcidom proteklog vikenda.

1.HMNL | Štrla na klupi Murtera!!!


Mladen Perica-Štrla je novi trener MNK Murter! Vijest je to koja je zasigurno neočekivano odjeknula u malonogometnim krugovima nakon velike pobjede Murtera nad Torcidom proteklog vikenda. Neslužbeno doznajemo da je dosadašnji strateg Ivo Podrug odstupio zbog nesuglasica s vodstvom kluba, koje je ekspresno reagiralo privolivši Štrlu na dolazak za kormilo kluba.
Krajem protekle malonogometne sezone ekskluzivno smo izvijestili o odlasku Mladena Perice-Štrle s klupe Mejaša. Od tada Štrla vodi samo nacionalnu U-21 reprezentaciju, no iako je napustio Mejaše, Štrla je i dalje ostao bitan čovjek kluba kao “čovjek iz sjene”. Sudbina je takva da će upravo večeras Murter gostovati kod Mejaša, no Štrla će susret promatrati s tribina, a debi na klupi Murtera trebao bi imati idući vikend na gostovanju kod Zagreb Zapada.
Večeras će Vaš izvjestitelj pratiti utakmicu na Mejašima, te se nadamokratkom razgovoru sa Štrlom o novom angažmanu.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …

Ivo Jukić: “Glavni i jedini plan je zadržati postojeću momčad.”

Nakon završene sezone na futsal terenima u svim rangovima HMNL-a trenutno traje ljetna pauza. Neki …