Mladen Perica-Štrla je novi trener MNK Murter! Vijest je to koja je zasigurno neočekivano odjeknula u malonogometnim krugovima nakon velike pobjede Murtera nad Torcidom proteklog vikenda.

1.HMNL | Štrla na klupi Murtera!!!


Mladen Perica-Štrla je novi trener MNK Murter! Vijest je to koja je zasigurno neočekivano odjeknula u malonogometnim krugovima nakon velike pobjede Murtera nad Torcidom proteklog vikenda. Neslužbeno doznajemo da je dosadašnji strateg Ivo Podrug odstupio zbog nesuglasica s vodstvom kluba, koje je ekspresno reagiralo privolivši Štrlu na dolazak za kormilo kluba.
Krajem protekle malonogometne sezone ekskluzivno smo izvijestili o odlasku Mladena Perice-Štrle s klupe Mejaša. Od tada Štrla vodi samo nacionalnu U-21 reprezentaciju, no iako je napustio Mejaše, Štrla je i dalje ostao bitan čovjek kluba kao “čovjek iz sjene”. Sudbina je takva da će upravo večeras Murter gostovati kod Mejaša, no Štrla će susret promatrati s tribina, a debi na klupi Murtera trebao bi imati idući vikend na gostovanju kod Zagreb Zapada.
Večeras će Vaš izvjestitelj pratiti utakmicu na Mejašima, te se nadamokratkom razgovoru sa Štrlom o novom angažmanu.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Argentinsko pojačanje u redovima Futsal Pule!

Thomas Ignacio Baisel novi je igrač Futsal Pule Stanoinvest! Dvadesetosmogodišnji lijevonogi bek prvo je pojačanje …

TRANSFERI | Alen Marić više nije igrač Olmissuma!

Olmissum je danas na svojim službenim stranicama objavila kako nakon polusezone provedene u dresu zeleno …