13.1 C
New York
spot_img
spot_img

Alen Jukić: ‘Moja želja je da se prvenstvo odigra!’

Objavljeno:

U situaciji gdje je nastavak prvoligaškog natjecanja krajnje neizvijestan, nastavili smo s potragom za najboljim rješenjem za okončanje sezone. Alen Jukić s Futsal Dinamom ovog proljeća bilježi odlične rezultate, te je sigurno da prekid natjecanja nije došao u najpovoljnijem trenutku za njegovu momčad. No ipak, strateg zagrebačkih ‘modrih’ ne gubi nadu na bi se prvenstvo moglo nastaviti.

‘Moja želja je da završimo prvenstvo kako je bilo i planirano sa regularnim dijelom i doigravanjem, no s obzirom na razvoj događanja mislim da to neće biti moguće.’ – govori nam Jukić koji rješenje vidi u skraćivanju doigravanja.

‘Do kraja ligaškog dijela natjecanja su ostala još tri kola i to bih sigurno odigrao. Nakon toga bi valjalo odigrati nekakav oblik doigravanja, smanjiti broj utakmica ili organizirati završni turnir kod vodeće momčadi prvenstva. Naravno, teško je donositi konkretne zaključke dok još ne znamo kada će se moći nastaviti s natjecanjem. Zdravlje i sigurnost svih nas ipak je u ovom trenutku najvažnija.’ – zaključio je Jukić

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave