Aktualno

Andrej Pandurević novo pojačanje Uspinjače-Gimka!

Uspinjača-Gimka jedan je od najjaktivnijih prvoligaša u ovom prijelaznom roku. Nakon dolazaka Rumbaka, Postružina, Nimca i Vukelića, te trenera Mavrovića, Uspinjača-Gimka danas je objavila novo pojačanje za predstojeću sezonu. Riječ je o Andreju Pandureviću, povremenom hrvatskom reprezentativcu koji dolazi iz redova Osijek Kelmea.

Andrej Pandurević rođen je 5.srpnja 1993.godine u Osijeku, te je čitavu dosadašnju karijeru branio boje Osijek Kelmea. Popularni “Panda” od 2010.godine brani boje bijelo-plavih, a do 2016.godine igrao je i nogomet, gdje je branio boje Osijeka i Metalca. Pandurević je povremeni hrvatski reprezentativac, te je bio dio naše izabrane vrste na EURO-u u Srbiji 2016.godine, no u poslijednje vrijeme nema ga na Stankovićevom popisu. Pad Osijek Kelmea u drugoligaško društvo označio je odlazak Pandurevića iz rodnog grada i potragu za novim izazovima. Dolazak u redove Uspinjače-Gimke doimao se još od početkom srpnja kao realna opcija. Štoviše, pojedini su mediji (pa tako i mi) tada objavili kako je Pandurević novi igrač Uspinjače-Gimke. Sam Pandurević kontaktirao nas je tada i demantirao odlazak u redove osvajača kupa Hrvatske. No ipak, gotovo dva mjeseca kasnije Pandurević ipak odlazi u Uspinjaču-Gimku, gdje ga očekuju novi izazovi i dokazivanje izborniku za povratak u reprezentativni dres. Uspinjača-Gimka je pak novim zvučnim pojačanjem dala do znanja da će igrati itekako bitnu ulogu u borbi za sami vrh u predstojećoj sezoni.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Održana izborna skupština Kijevo Knina

U prostorijama dvorane “Lovre Monti” jučer je održana redovna izborna skupština Kijevo Knina. Izabrano je …

Igor Osredkar napušta Novo Vrijeme Apfel i vraća se u Sloveniju!

Nakon dugih 7 i pol godina u Hrvatskoj, Igor Osredkar vraća se u Sloveniju! Kapetan …